reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

reklama
Czesc dziewczyny!!! Alex nadal w klinice .Miala infekcje poniej z krwia bylo cos nie tak-byla trasfuzja ,teraz jest ok.Miala juz badanie neurologiczne-potrzebuje kranken gimnastyk -dali mi juz namiary gdzie po wyjsciu mam sie zglosic,usg brzuszka i glowki wyszlo dobrze no i poniedzialek powtorka EEG-jesli bedzie ok to w czwartek nas wypuszcza.Dostalam monitor do domu do 1roku zycia musze ja "podlaczac" i inhalator .Jak zbliza sie czas ze wkoncu Alex wyjdzie do domku to ja zaczynam sie strasznie bac czy podolam temu wszystkiemu.Mielismy tez kurs pierwszej pomocy-a dokladnie pokazali nam jak reanimowac takie malenkie dziecko-mysle ze "kurs" OK ale mam nadzieje ze nigdy nie bede musiec tego zastosowac.ALEX dobrze pije i swietnie przybiera ma juz 3110g 16.12 skonczyla 4 miesiace a ´12 .12 byla planowna data porodu POZDRAWIAM-

ciesze się z dobrych wieści od Alex. Wiedzy nigdy dość, chcoiaż czasem lepiej nie musieć z niej korzystać. ja monitor sama kupowalam i nadal ak mały spi w łózeczku to mu włączam. SUPER sprawa.Bez niego chyba nie spałabym wogóle przez pierwsze pól roku jego życia. Zycze jak najszybszego wyjscia do domku!!!

Takie wieści mi się podobają:) I podoba mi sie podejście - pożyczyli Ci monitor oddechu, dali namiar na rehabilitację. Super! Opisz koniecznie jak wyglada wasza rehabilitacja. Pozdrowienia:)

reklama
Do góry