Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Piękny wynikMam bete. Wiem, że sky is the limit trochę z nią, ale ja mam chyba skłonności do wielkich wartości, w poprzedniej ciąży na początku 6tc miałam ponad 17tys. Na proga czekam.
Super! A gdzie zdjęcie ducha ???Moja silna wola nie jest taka silna. Zrobiłam dziś znów test ale już czułości 10() i wyszedł bardzo ,bardzo blady duszek . Więc czekam dalej
W ciąży która poroniłam pozytywny wyszedł już 5 dni przed okresem tym razem życie trzyma mnie w niepewności
Mam bete. Wiem, że sky is the limit trochę z nią, ale ja mam chyba skłonności do wielkich wartości, w poprzedniej ciąży na początku 6tc miałam ponad 17tys. Na proga czekam.
Noooo przy takich 2 wyraźnych krechach, to nic dziwnego że beta wysoka Teraz też już jesteś na początku 6tc? Czy kolejne bliźniaki się nam szykują?Mam bete. Wiem, że sky is the limit trochę z nią, ale ja mam chyba skłonności do wielkich wartości, w poprzedniej ciąży na początku 6tc miałam ponad 17tys. Na proga czekam.
Coś Ty. Ja jestem dziś około drugiej połowy 4 tygodnia. Myśl o bliźniakach mnie przeraża.Noooo przy takich 2 wyraźnych krechach, to nic dziwnego że beta wysoka Teraz też już jesteś na początku 6tc? Czy kolejne bliźniaki się nam szykują?