reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

Mam bete. 😱 Wiem, że sky is the limit trochę z nią, ale ja mam chyba skłonności do wielkich wartości, w poprzedniej ciąży na początku 6tc miałam ponad 17tys. Na proga czekam.

Załączniki

• 20240706_150955.jpg
    20240706_150955.jpg
    171,8 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Cykle mam około 30dni +/- jeden dzień.
Po poronieniu miałam badania. Jednak w sumie nic nie wyszło. Ciąża zatrzymała się bardzo wcześnie. Miałam zabieg bo mój organizm nie chciał sam się oczyścić.

Moja silna wola nie jest taka silna. Zrobiłam dziś znów test ale już czułości 10(😅) i wyszedł bardzo ,bardzo blady duszek . Więc czekam dalej 🥴
W ciąży która poroniłam pozytywny wyszedł już 5 dni przed okresem tym razem życie trzyma mnie w niepewności 🙈
Super! A gdzie zdjęcie ducha 😃???

Mam bete. 😱 Wiem, że sky is the limit trochę z nią, ale ja mam chyba skłonności do wielkich wartości, w poprzedniej ciąży na początku 6tc miałam ponad 17tys. Na proga czekam.
Noooo przy takich 2 wyraźnych krechach, to nic dziwnego że beta wysoka 😁 Teraz też już jesteś na początku 6tc? Czy kolejne bliźniaki się nam szykują? 😁

Dziewczyny, robię się coraz bardziej niecierpliwa w oczekiwaniu na te wyniki z Katowic 🙄 Wiem, że niektóre pary, które były przed nami też jeszcze nie dostały (albo nie wszystko), ale kurczę… już prawie 1,5 m-ca minęło 🙈 Szybciej doczekałam się terminu drożności, niż tych wyników.

Na pocieszenie - dzisiaj zdałam ostatni egzamin w sesji i przynajmniej do października nie muszę już myśleć o nauce 🤓 Za to w pracy czeka mnie jej mnóstwo 🫣

reklama
Do góry