Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Ja poproszę na 07.07 ️️️i w tym dniu urodziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo Ci życzę małych bucików pod choinką, a najlepiej jeszcze prędzejraczej nie, chociaż oczywiście seks był więc teoretycznie szansa jest, ale wiadomo Ale zaczynamy z in vitro, więc przy dobrych wiatrach pod choinką będą małe buty Ale też na chłodno podchodzę do IVF, wiem, że może się nie udać, ale chyba rozpacze i stresy już są po prostu za mną.
A jak wyniki? Wyszło coś ?Poproszę o wpisanie na ławeczkę.. muszę się zapisać na wizytę, bo przyszły już wyniki po poronieniu. Za to miałam dziwny ten pierwszy okres bo trwał 2 dni i to taki totalnie delikatny.
Najwyżej przepisze się na testowanie po wizycie.
No właśnie, z wynikiem wszystko w porządku? Miałaś pierwszy okres po zabiegu tylko przez 2 dni? Zazdroszczę! Ja mam 3 dzień i tragedia Nie zapowiada się, żeby się skończył. Nie pamiętam kiedy miałam taki potop. Chyba w ubiegłym stuleciuPoproszę o wpisanie na ławeczkę.. muszę się zapisać na wizytę, bo przyszły już wyniki po poronieniu. Za to miałam dziwny ten pierwszy okres bo trwał 2 dni i to taki totalnie delikatny.
Najwyżej przepisze się na testowanie po wizycie.
Ja dopiero od stycznia tego roku zaczęłam się udzielać. Natomiast forum czytam regularnie od 2021r. Stąd kojarzę wiele z Was, a Wy mnie nie nie sądziłam, że zostanę tu tak długoTak pamiętam zaglądałam na wątek Strączek długo a potem na wątki kreskowe i śledziłam Wasze losy.
Za każdym razem miałam nadzieję że każdy kolejny wątek kreskowy będzie twoim ostatnim.
Lipiec może będzie tym szczęśliwym?
Ciebie niestety nie pamiętam więc miło mi będzie poznać.
Mam jednak nadzieję, że długo tutaj nie zabawie.
I wszystkik nam życzę szybkich ucieczek na wątki mamisiowe.
Żadna z nas nie myślała, że tyle tu będzie... Wiecie, np jak przyszłam na forum i widziałam dziewczyny starające się 4 lata to po prostu im współczułam i byłam wręcz przekonana, że to nie będę ja. I myślałam "ja bym tak nie mogła". A co bym nie mogła, nie mój wybór niestety...Ja dopiero od stycznia tego roku zaczęłam się udzielać. Natomiast forum czytam regularnie od 2021r. Stąd kojarzę wiele z Was, a Wy mnie nie nie sądziłam, że zostanę tu tak długo
Życzę żeby te buciki pojawiły się wcześniej.raczej nie, chociaż oczywiście seks był więc teoretycznie szansa jest, ale wiadomo Ale zaczynamy z in vitro, więc przy dobrych wiatrach pod choinką będą małe buty Ale też na chłodno podchodzę do IVF, wiem, że może się nie udać, ale chyba rozpacze i stresy już są po prostu za mną.