reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Witam.
Prośba o interpretację wyników beta hcg. Niepokoją mnie wartości, tzn. nie normatywne wzrosty poniżej 66%
19.06 - 194
21.06 - 400
26.06 - 1615
01.07 - 4413
03.07 - 6672
05.07 - 9500
10.07 - 22200 (7t3dni)

Dodam, że ciąża naturalna. Po badaniu plemników ilość prawie w normie ale morfologia 0%.
Na usg ciąża wielkościowo opóźniona o tydzień. Akcja serca zarejestrowana.

K.uwa ale dziś jest gorąco.
Mam saunę w domu, nie da się pracować

Jak u Was?
Co za jaja🫣 ale dobrze że mówisz bo jak ja złapie ich na takiej sytuacji to mam argument że jednak są i mają mnie umówić . Ja chyba rok temu próbować z okulistą na cito (zapalenie spojówki) i nawet nie próbował szukać tylko sobie znajdź 🫣😹sio. Właśnie tak patrzę hematolog/immunolog oczywiście brak terminów bo jak inaczej 😅
Wyobraź sobie, że oni szykują się już pod skierowania do specjalistów (w prywatnej opiece 🙈😹). Ostatnio pediatra zastanawiała się czy wystawić skierowanie na wizytę do alergologa czy nie…
No to będzie bardzo ciekawe kiedy zrobią te skierowania...ehhh

Witam.
Prośba o interpretację wyników beta hcg. Niepokoją mnie wartości, tzn. nie normatywne wzrosty poniżej 66%
19.06 - 194
21.06 - 400
26.06 - 1615
01.07 - 4413
03.07 - 6672
05.07 - 9500
10.07 - 22200 (7t3dni)

Dodam, że ciąża naturalna. Po badaniu plemników ilość prawie w normie ale morfologia 0%.
Przeczytaj pierwsza stronę.

Witam.
19.06 - 194
21.06 - 400
26.06 - 1615
01.07 - 4413
03.07 - 6672
05.07 - 9500
10.07 - 22200 (7t3dni)

No to może to nie ciąża Twojego męża 😂
Poza tym jak Ania pisała zapraszam do zapoznania się z zasadami tego wątku.

reklama
Brawo!brawo!
Uciekaj i nie wracaj, chyba ze po rodzenstwo 😂-
W którym cyklu starań udało się?
Oraz trzymaj za nas kciuki
Po rodzeństwo bym chciała wrócić, nie ukrywam.... :D Jeszcze w piątek zrobię powtórkę bety i zacznę na was chuchać ;)
Udało się w trzecim cyklu tej rundy starań, wcześniejsze 3 lata nawet ta beta nie drgnęła.

Do góry