Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje rośnijcie zdrowo!Melduję betę 130 i progesteron 30,36!
No to będzie bardzo ciekawe kiedy zrobią te skierowania...ehhhCo za jaja ale dobrze że mówisz bo jak ja złapie ich na takiej sytuacji to mam argument że jednak są i mają mnie umówić . Ja chyba rok temu próbować z okulistą na cito (zapalenie spojówki) i nawet nie próbował szukać tylko sobie znajdź sio. Właśnie tak patrzę hematolog/immunolog oczywiście brak terminów bo jak inaczej
Wyobraź sobie, że oni szykują się już pod skierowania do specjalistów (w prywatnej opiece ). Ostatnio pediatra zastanawiała się czy wystawić skierowanie na wizytę do alergologa czy nie…
Przeczytaj pierwsza stronę.Witam.
Prośba o interpretację wyników beta hcg. Niepokoją mnie wartości, tzn. nie normatywne wzrosty poniżej 66%
19.06 - 194
21.06 - 400
26.06 - 1615
01.07 - 4413
03.07 - 6672
05.07 - 9500
10.07 - 22200 (7t3dni)
Dodam, że ciąża naturalna. Po badaniu plemników ilość prawie w normie ale morfologia 0%.
Na usg ciąża wielkościowo opóźniona o tydzień. Akcja serca zarejestrowana.
Mam nadzieję, że jak zrobią te skierowania, to połowa firm od nich odejdzie i przejdzie do konkurencji.K.uwa ale dziś jest gorąco.
Mam saunę w domu, nie da się pracować
Jak u Was?
No to będzie bardzo ciekawe kiedy zrobią te skierowania...ehhh
Brawo!brawo!Melduję betę 130 i progesteron 30,36!
Ja idę dalej i obawiam się, że pozostałe zrobią to samoMam nadzieję, że jak zrobią te skierowania, to połowa firm od nich odejdzie i przejdzie do konkurencji.
A poza tym -
No to może to nie ciąża Twojego mężaWitam.
Prośba o interpretację wyników beta hcg. Niepokoją mnie wartości, tzn. nie normatywne wzrosty poniżej 66%
19.06 - 194
21.06 - 400
26.06 - 1615
01.07 - 4413
03.07 - 6672
05.07 - 9500
10.07 - 22200 (7t3dni)
Dodam, że ciąża naturalna. Po badaniu plemników ilość prawie w normie ale morfologia 0%.
Na usg ciąża wielkościowo opóźniona o tydzień. Akcja serca zarejestrowana.
Po rodzeństwo bym chciała wrócić, nie ukrywam.... Jeszcze w piątek zrobię powtórkę bety i zacznę na was chuchaćBrawo!brawo!
Uciekaj i nie wracaj, chyba ze po rodzenstwo -
W którym cyklu starań udało się?
Oraz trzymaj za nas kciuki