reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Umowa o prace na czas określony a ciąża

reklama
W ogóle teraz widzę co ja napisałam. Jakie 36miesiecy. Chodziło mi 24. Bo właśnie do 3 lat to się dostaje.
@olka11135 no fakt, źle napisałam bo się aż skapnelam teraz. No i znajoma mi odpisała że dostanie wyplate dopiero jak mała będzie miała 24 miesiące. Więc podesłałam jej ten screen co wysłałaś mi ;)

Naprawdę porównujesz wyłudzanie świadczeń i wprowadzanie lekarza w błąd do wyboru metody karmienia? „Zmyślanie u psychiatry” ? Między innymi przez takie „zmyślanie” w Polsce problemów psychicznych nie traktuje się poważnie a psychiatrów brakuje dla osób faktycznie potrzebujących pomocy.
Opanuj się. Wymieniłam trzy tematy, przy których kobiety w necie skaczą sobie do gardeł.

Innymi słowy, nie, nie porównuję. To po prostu ty szukasz zaczepki jak zwykle, bo musisz mnie zaczepić, inaczej nie dasz rady.

dzieki! Dobrze wiedzieć 😊🥰
Moja mała jest z 2020, gdy dopiero program wchodził jakoś i załapaliśmy się na część kwoty. Zasady chyba się nie zmieniły. Mogłam wybrać wypłatę po 500 lub 1000 zł. Po przesłaniu wniosku przez pue ZUS bardzo szybko dostałam decyzje i wypłatę.

W ogóle teraz widzę co ja napisałam. Jakie 36miesiecy. Chodziło mi 24. Bo właśnie do 3 lat to się dostaje.
@olka11135 no fakt, źle napisałam bo się aż skapnelam teraz. No i znajoma mi odpisała że dostanie wyplate dopiero jak mała będzie miała 24 miesiące. Więc podesłałam jej ten screen co wysłałaś mi ;)

Może ona po prostu źle przeczytała i tam nie jest OD 24 tylko DO 24 ;) bo tak by się zgadzało
No generalnie wszystko jest ładnie opisane na gov.pl

A Ty widzę odpuścić nie możesz. Se pracuj kto Ci broni, żyj zgodnie z obowiązującymi przepisami, regulaminami, z sumieniem, według przykazań, brawo Ty. Rząd lubi takich obywateli, chwała Tobie.

Przeczytałam 1/10 i czacha mi dymi 😂😂😂 co do autorki to tak zgłoś szefowi po dostaniu umowy na czas nieokreślony, idź na l4 odpoczywaj podróżuj i rób to co sprawia ci przyjemność! Jeśli koło siębie nie masz tak życzliwych osób jak tutaj są to napewno będzie wszystko ok. Te tutaj to by cię sprzedaly bez mrogniecia okiem. Gorąca linia 24/h. Wszyscy nas okradają dookoła a, te zagorzałe patriotki, wyżej srają niż dupę mają i nawet tego nie zauważają no ale to się nazywa inteligencja zwrotna😂😂 zamiast swoich się czepiać to niech się zastanowią skąd ta wysoka inflacja i na co tak naprawdę ich pieniądze idą. Są takie prawilne to proszę poddawać poprostu swoje majątki na rzecz... Innych. No porażka, dno poprostu. Szok!! Już zaczęłam zauważać że kobiety boją się zadawac jakieś pytania bo,, hieny się zleca,, 🙈🙈 powodzenia oraz życzę miłego czasu na l4 w ciąży 😁😁😂🔥🔥👊👊

reklama
Przeczytałam 1/10 i czacha mi dymi 😂😂😂 co do autorki to tak zgłoś szefowi po dostaniu umowy na czas nieokreślony, idź na l4 odpoczywaj podróżuj i rób to co sprawia ci przyjemność! Jeśli koło siębie nie masz tak życzliwych osób jak tutaj są to napewno będzie wszystko ok. Te tutaj to by cię sprzedaly bez mrogniecia okiem. Gorąca linia 24/h. Wszyscy nas okradają dookoła a, te zagorzałe patriotki, wyżej srają niż dupę mają i nawet tego nie zauważają no ale to się nazywa inteligencja zwrotna😂😂 zamiast swoich się czepiać to niech się zastanowią skąd ta wysoka inflacja i na co tak naprawdę ich pieniądze idą. Są takie prawilne to proszę poddawać poprostu swoje majątki na rzecz... Innych. No porażka, dno poprostu. Szok!! Już zaczęłam zauważać że kobiety boją się zadawac jakieś pytania bo,, hieny się zleca,, 🙈🙈 powodzenia oraz życzę miłego czasu na l4 w ciąży 😁😁😂🔥🔥👊👊
Mam nadzieję, że z Twojej strony to tylko mało udana prowokacja bo większych głupot nie czytałam.

Ostatnia edycja:
Do góry