Ja właśnie czytam i nikt Ci tutaj nie napisał, żebyś się zwolniłTe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie czytam i nikt Ci tutaj nie napisał, żebyś się zwolniłTe
Ale nikt Ci nie napisał, że masz się zwolnić z pracy.Temat o bezrobociu był w poniższym screen
to samo miałam odpisać .Ale nikt Ci nie napisał, że masz się zwolnić z pracy.
@BlairBitchProject zasugerowała że mogę zajść w ciążę na bezrobociu.Ale nikt Ci nie napisał, że masz się zwolnić z pracy.
No szukają pracowników owszem bo właśnie biorą umowy i idą na L4 i myślą, że dupą na '' Hawajach'' mogą leżeć i pachnieć bo myślą, że wszystko im się należy. I potem przez takich ludzi nie ufają innym ludziom co tej pracy na prawdę potrzebują.Poza tym jakie bezrobocie, u nas nie ma bezrobocia, pracy jest mnóstwo, teraz czasu się zmieniły to pracodawca szuka pracownika i nie może go znaleźć
Pewnie ironia ale trzeba ją wyczuć uhehe@BlairBitchProject zasugerowała że mogę zajść w ciążę na bezrobociu.
Wysle jej to.Nie wiem jak wniosek wypełniała Twoja koleżanka i co tam sobie wymodziła. Ja zawsze wspieram się gov.pl itp. sensownymi stronami. Podrzucam screen. To nawet nie przysługuje po 36 miesiącu
dzieki! Dobrze wiedziećMiałam wypłacany 1000 przez rok od razu