Bibi89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie Ty jedna miałaś przykre doświadczenia, ja moje trzy poprzednie ciąże poroniłam ale ten wątek akurat dotyczy innego tematu.A ja po raz kolejny napiszę Ci że nie mogę bo najpierw rzygałam jak kot, a ostatni tydzień spędziłam w szpitalu walcząc o dzieckowięc sory ale w ogóle mnie nie rusza Twoje bujanie na hamaczku czy pływanie w basenie bo dla mnie ważniejsze jest w tym momencie co innego. Ty nie wiesz co to znaczy
i obyś nie musiała wiedzieć
Nie Ty jedna miałaś przykre doświadczenia, ja moje trzy poprzednie ciąże poroniłam ale ten wątek akurat dotyczy innego tematu.
To po co piszesz, że leżę z piwkiem i fajeczkiem...To po co w kółko wspominasz ak to super spędzasz czas a ja nie![]()
Przynajmniej nie trzeba kombinować z wiesiołkiemAwwwwmimo tego jadu ?
![]()
Urlop bezpłatny. Kolejny raz. Od leżenia w hamaczku masz urlop bezpłatny. Wtedy nie musisz się przejmować interesami firmy.Masz patologiczne, płaskie myślenie. Dlatego takie jak Ty nie mogłyby nie pracować. Ja tam wolę odpoczywać z pysznym truskawkowym koktajlem i zajadać soczyste owoce tego sezonu. Bujać się na hamaczku, chodzić na masaże, na spacery nad morze, pływać w basenie. Myśleć o sobie i swoim małym bobasku, zamiast o interesach firmy mojego szefa.
zawiść zawiść zawiśćTo po co w kółko wspominasz ak to super spędzasz czas a ja nie![]()
otóż to. Jeśli ktoś oszukuje mnie ja oszukuje jego na tyle ile mogę. A ciąża wydaje mi się extra czasem spędzonym na 100% l4 a jeśli masz z tym problem to telefon i gorąca linia.. ja już widzę jakie jesteście na starość zrzedliwe.. tylko firany będą latały bo trzeba będzie obserwować co sąsiad robi, czy segreguje śmieci albo czy posprzątał ***** po swoim psie..Urlop bezpłatny. Kolejny raz. Od leżenia w hamaczku masz urlop bezpłatny. Wtedy nie musisz się przejmować interesami firmy.
rób jak chcesz, tylko nazywaj to po imieniu - oszustwem i wyłudzeniem swiadczeń.
ale Ty głupoty piszesz. Jakbyś nie wiedziała to z l4 też są podatki odciągane.. nawet ze swojej emerytury jeszcze Cię oskubiaNo i właśnie podobnie jest z zasiłkiem za L4 wzięte bez powodu. Idzie z naszych podatków.
Rozumiem, ze Ty radośnie fundujesz innym ciężarnym wczasy ze swoich podatków?
Oczywiście, że wiem. A Ty wiesz, skąd wzięła się kasa, którą dostałaś będąc na L4? Bo podpowiem - sama przez lata pracy nie odłożyłabyś tyle w ZUSie, żebyś mogła powiedzieć, ze zapłaciłaś za to własnymi składkami.ale Ty głupoty piszesz. Jakbyś nie wiedziała to z l4 też są podatki odciągane.. nawet ze swojej emerytury jeszcze Cię oskubiaa Ty tyraj w ciąży jak wół proszę. To jest każdego indywidualna sprawa!