reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umowa o prace na czas określony a ciąża

reklama
w sedno jeśli chodzi o to czego nie widzisz 😂😂 nie produkuje się więcej bo nie ma sensu. Najlepsze jest to że zawsze ***** burze wywołują stałe osoby, i stałe osoby zamiast pomagać krytykują.. mogę tylko współczuć, bo to z wami jest coś nie tak.. ale przecież pada deszcz 😂😂
Jeżeli pisanie o tym jakie jest prawo i co powinno się zrobić jest wg Ciebie krytykowaniem a nie pomocą to chyba Ty żyjesz w jakiejś bańce. Może odłącz internet i pograj w pasjansa.

Najlepiej jeszcze z piwkiem i fajeczką :D
Masz patologiczne, płaskie myślenie. Dlatego takie jak Ty nie mogłyby nie pracować. Ja tam wolę odpoczywać z pysznym truskawkowym koktajlem i zajadać soczyste owoce tego sezonu. Bujać się na hamaczku, chodzić na masaże, na spacery nad morze, pływać w basenie. Myśleć o sobie i swoim małym bobasku, zamiast o interesach firmy mojego szefa.

Masz patologiczne, płaskie myślenie. Dlatego takie jak Ty nie mogłyby nie pracować. Ja tam wolę odpoczywać z pysznym truskawkowym koktajlem i zajadać soczyste owoce tego sezonu. Bujać się na hamaczku, chodzić na masaże, na spacery nad morze, pływać w basenie. Myśleć o sobie i swoim małym bobasku, zamiast o interesach firmy mojego szefa.

A ja po raz kolejny napiszę Ci że nie mogę bo najpierw rzygałam jak kot, a ostatni tydzień spędziłam w szpitalu walcząc o dziecko 🤦‍♀️ więc sory ale w ogóle mnie nie rusza Twoje bujanie na hamaczku czy pływanie w basenie bo dla mnie ważniejsze jest w tym momencie co innego. Ty nie wiesz co to znaczy 🤡 i obyś nie musiała wiedzieć

A fotki w profilu masz prawdziwe?

A ja po raz kolejny napiszę Ci że nie mogę bo najpierw rzygałam jak kot, a ostatni tydzień spędziłam w szpitalu walcząc o dziecko 🤦‍♀️ więc sory ale w ogóle mnie nie rusza Twoje bujanie na hamaczku czy pływanie w basenie bo dla mnie ważniejsze jest w tym momencie co innego. Ty nie wiesz co to znaczy 🤡 i obyś nie musiała wiedzi

reklama
Do góry