@Lady Loka No coś ty - te pieniądze z nieba spadają Lub ostatecznie je dodrukowują
reklama
jasani
Fanka BB :)
Jeżeli pisanie o tym jakie jest prawo i co powinno się zrobić jest wg Ciebie krytykowaniem a nie pomocą to chyba Ty żyjesz w jakiejś bańce. Może odłącz internet i pograj w pasjansa.w sedno jeśli chodzi o to czego nie widzisz nie produkuje się więcej bo nie ma sensu. Najlepsze jest to że zawsze ***** burze wywołują stałe osoby, i stałe osoby zamiast pomagać krytykują.. mogę tylko współczuć, bo to z wami jest coś nie tak.. ale przecież pada deszcz
@Alexandra8911 nie wytłumaczysz, one będą uważać że je okradasz, że biedne muszą na Ciebie pracować. I niech pracują, a my w tym czasie spędzimy najlepsze 9 miesięcy beztroskiego, płatnego życia.
olka11135
@Alexandra8911 nie wytłumaczysz, one będą uważać że je okradasz, że biedne muszą na Ciebie pracować. I niech pracują, a my w tym czasie spędzimy najlepsze 9 miesięcy beztroskiego, płatnego życia.
Najlepiej jeszcze z piwkiem i fajeczką
Masz patologiczne, płaskie myślenie. Dlatego takie jak Ty nie mogłyby nie pracować. Ja tam wolę odpoczywać z pysznym truskawkowym koktajlem i zajadać soczyste owoce tego sezonu. Bujać się na hamaczku, chodzić na masaże, na spacery nad morze, pływać w basenie. Myśleć o sobie i swoim małym bobasku, zamiast o interesach firmy mojego szefa.Najlepiej jeszcze z piwkiem i fajeczką
olka11135
Masz patologiczne, płaskie myślenie. Dlatego takie jak Ty nie mogłyby nie pracować. Ja tam wolę odpoczywać z pysznym truskawkowym koktajlem i zajadać soczyste owoce tego sezonu. Bujać się na hamaczku, chodzić na masaże, na spacery nad morze, pływać w basenie. Myśleć o sobie i swoim małym bobasku, zamiast o interesach firmy mojego szefa.
A ja po raz kolejny napiszę Ci że nie mogę bo najpierw rzygałam jak kot, a ostatni tydzień spędziłam w szpitalu walcząc o dziecko więc sory ale w ogóle mnie nie rusza Twoje bujanie na hamaczku czy pływanie w basenie bo dla mnie ważniejsze jest w tym momencie co innego. Ty nie wiesz co to znaczy i obyś nie musiała wiedzieć
Owulacja
A fotki w profilu masz prawdziwe?Masz patologiczne, płaskie myślenie. Dlatego takie jak Ty nie mogłyby nie pracować. Ja tam wolę odpoczywać z pysznym truskawkowym koktajlem i zajadać soczyste owoce tego sezonu. Bujać się na hamaczku, chodzić na masaże, na spacery nad morze, pływać w basenie. Myśleć o sobie i swoim małym bobasku, zamiast o interesach firmy mojego szefa.
A ja po raz kolejny napiszę Ci że nie mogę bo najpierw rzygałam jak kot, a ostatni tydzień spędziłam w szpitalu walcząc o dziecko więc sory ale w ogóle mnie nie rusza Twoje bujanie na hamaczku czy pływanie w basenie bo dla mnie ważniejsze jest w tym momencie co innego. Ty nie wiesz co to znaczy i obyś nie musiała wiedzi
Bibi89
O! A to niby z jakiej okazji ?Kobieta powinna być dla kobiety
reklama
Owulacja
Ja tam dla Ciebie jestemO! A to niby z jakiej okazji ?