reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umowa o prace na czas określony a ciąża

Mam nadzieję, że z Twojej strony to tylko mało udana prowokacja bo większych głupot nie czytałam.
A co zdziwiona jesteś że ktoś otwarcie wyraził swoją opinię? Widzę że pewnie jesteś jedną z tych osób które żyją w bańce jakiejś śmiesznej. A może innym kraju? Pewnie jako pierwsza stoisz w kolejce żeby oddać głos na PiS, bo przecież tyle nam dali. Tylko chyba nie jesteś/cie świadome tego że rząd nie ma rzadnych pieniedzy i wszystko idzie z naszych podatków. A im więcej dostają tym więcej lądują sobie w kieszenie a nam dają tylko złudne poczucie tego że coś od nich dostajemy... Nie osmieszajcie się już i skończcie w końcu temat tych zusow czy oszukiwania lekarzy. Tak naprawdę to my obywatele jestesmy najbardziej oszukiwani. Otwórzcie oczy i przestańcie cały czas szczekać jadem. Kobieta powinna być dla kobiety a nie tylko krytykować, więc bądźcie wsparciem jeśli ktoś zadaje pytanie jakieś, a jeśli się coś nie podoba to nie komentuj..

reklama
A co zdziwiona jesteś że ktoś otwarcie wyraził swoją opinię? Widzę że pewnie jesteś jedną z tych osób które żyją w bańce jakiejś śmiesznej. A może innym kraju? Pewnie jako pierwsza stoisz w kolejce żeby oddać głos na PiS, bo przecież tyle nam dali. Tylko chyba nie jesteś/cie świadome tego że rząd nie ma rzadnych pieniedzy i wszystko idzie z naszych podatków. A im więcej dostają tym więcej lądują sobie w kieszenie a nam dają tylko złudne poczucie tego że coś od nich dostajemy... Nie osmieszajcie się już i skończcie w końcu temat tych zusow czy oszukiwania lekarzy. Tak naprawdę to my obywatele jestesmy najbardziej oszukiwani. Otwórzcie oczy i przestańcie cały czas szczekać jadem. Kobieta powinna być dla kobiety a nie tylko krytykować, więc bądźcie wsparciem jeśli ktoś zadaje pytanie jakieś, a jeśli się coś nie podoba to nie komentuj..

No tak, bo uczciwi ludzie to muszą głosować na PIS 🤡 a tylko prawdziwy polak krętacz zna prawdę.
W płaską ziemie i czipy w szczepionkach jak rozumiem też wierzysz? ;)

No tak, bo uczciwi ludzie to muszą głosować na PIS 🤡 a tylko prawdziwy polak krętacz zna prawdę.
W płaską ziemie i czipy w szczepionkach jak rozumiem też wierzysz? ;)
widzę że nie zrozumiałaś tego co miałam na myśli z tym głosowaniem ale trudno tłumaczyć mi się nie chce bo wiem że i tak nic tym produkowaniem nie wskóram. Proponuję zagłębić się w temat i wyciągnąć wnioski. Są niestety ludzie którym się pluje w oczy a oni mówię że deszcz pada. Nic na to nie poradzę .

widzę że nie zrozumiałaś tego co miałam na myśli z tym głosowaniem ale trudno tłumaczyć mi się nie chce bo wiem że i tak nic tym produkowaniem nie wskóram. Proponuję zagłębić się w temat i wyciągnąć wnioski. Są niestety ludzie którym się pluje w oczy a oni mówię że deszcz pada. Nic na to nie poradzę .
i jak już to nie uczciwi tylko mądrzy inaczej 🙈😮‍💨😮‍💨

Czyli jednak płaska ziemia

Feeling Good Dancing GIF by DOMCAKE

Błagam dziewczyno nie ośmieszaj się. I może zajrzyj do słownika.

No tak najlepiej kraść i mówić - przecież mi się należy 😂
w sedno jeśli chodzi o to czego nie widzisz 😂😂 nie produkuje się więcej bo nie ma sensu. Najlepsze jest to że zawsze ***** burze wywołują stałe osoby, i stałe osoby zamiast pomagać krytykują.. mogę tylko współczuć, bo to z wami jest coś nie tak.. ale przecież pada deszcz 😂😂

w sedno jeśli chodzi o to czego nie widzisz 😂😂 nie produkuje się więcej bo nie ma sensu. Najlepsze jest to że zawsze ***** burze wywołują stałe osoby, i stałe osoby zamiast pomagać krytykują.. mogę tylko współczuć, bo to z wami jest coś nie tak.. ale przecież pada deszcz 😂😂

U mnie nie, może u Ciebie tak :D nie wnikam

reklama
Tylko chyba nie jesteś/cie świadome tego że rząd nie ma rzadnych pieniedzy i wszystko idzie z naszych podatków. A im więcej dostają tym więcej lądują sobie w kieszenie a nam dają tylko złudne poczucie tego że coś od nich dostajemy...
No i właśnie podobnie jest z zasiłkiem za L4 wzięte bez powodu. Idzie z naszych podatków.
Rozumiem, ze Ty radośnie fundujesz innym ciężarnym wczasy ze swoich podatków?

Do góry