reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umiejętności naszych maluchów

Ach Sylwia, ja już wszystko wiem :-) Naczytałaś się o pewnym temacie na jednym z wątków, pusta chata, dziecka nie ma to się eksperymentów zachciało ;-):-p

reklama
Sylwia, Kacha stwórzcie wątek "umiejętności mamusiek" i tam bedzieci mogły sie pochwalić swoimi wyczynami i fantazjami;-):-D:-p

dota a ty stworz sobie watek ''uwagi" bo zabijasz wolnosc slowa i spontanicznosc normalnie swoimi uwagami :))

Mam pytanie bo moja rechabilitantka od Magdy mnie trochę zdziwiła, powiedziała że Magda powinna już na brzuszku na otwartch dłoniach się opierać i mieć brzuch cały podniesiony niemal prostopadle. I teraz ćwiczymy takie pąpki przy których Magda mi bardzo płacze, i mam pytanie czy wasze dzieci już tak leżą na brzuszku, na otwartych i wyprostowanych rączkach? Kurde a już się cieszyłam że na brzuch się obraca a tu ciągle coś:-(

Annn Jakaś ograniczona ta rehabilitantka, przecież wiadomo, że każde dziecko rozwija sie swoim tempem :tak:
Ku pocieszeniu Wiktor dopiero co powrócił do umiejętności przewracania sie na brzuszek i na plecki i ani myśli o podnoszeniu tułowia a tym bardziej o robieniu pompek. Nie umie także robic mostka. Czyli w ogóle nie lubi się odklejac od podłogi, widocznie mu tak bezpieczniej :tak:

Ann u mnie jest to samo co u Magdalenki:tak: Obraca się na różne strony ale jak położę go na brzuszku to nie podnosi tułowia praktycznie wcale. Kładzie sobie głowę i poprostu leży:tak:

reklama
a mój nauczył się jak skutecznie dopirowadzic matkę do szału:-p;-)
Dzisiaj w nocy ja zamiast spac to łaziłam na czworaka po pokoju w poszukiwaniu smoczka:szok: bo moje dzicko gdzieś wyrzuciło:wściekła/y::angry:

hehe dlatego ja mam zawsze obok zapasowy smoczek:tak:bo Pablo tez jest takim artystą wyrzutnikiem:-D

Do góry