reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umiejętności naszych maluchów

Ach Sylwia, ja już wszystko wiem :-) Naczytałaś się o pewnym temacie na jednym z wątków, pusta chata, dziecka nie ma to się eksperymentów zachciało ;-):-p

reklama
Sylwia, Kacha stwórzcie wątek "umiejętności mamusiek" i tam bedzieci mogły sie pochwalić swoimi wyczynami i fantazjami;-):-D:-p

dota a ty stworz sobie watek ''uwagi" bo zabijasz wolnosc slowa i spontanicznosc normalnie swoimi uwagami :))

Mam pytanie bo moja rechabilitantka od Magdy mnie trochę zdziwiła, powiedziała że Magda powinna już na brzuszku na otwartch dłoniach się opierać i mieć brzuch cały podniesiony niemal prostopadle. I teraz ćwiczymy takie pąpki przy których Magda mi bardzo płacze, i mam pytanie czy wasze dzieci już tak leżą na brzuszku, na otwartych i wyprostowanych rączkach? Kurde a już się cieszyłam że na brzuch się obraca a tu ciągle coś:-(

Annn Jakaś ograniczona ta rehabilitantka, przecież wiadomo, że każde dziecko rozwija sie swoim tempem :tak:
Ku pocieszeniu Wiktor dopiero co powrócił do umiejętności przewracania sie na brzuszek i na plecki i ani myśli o podnoszeniu tułowia a tym bardziej o robieniu pompek. Nie umie także robic mostka. Czyli w ogóle nie lubi się odklejac od podłogi, widocznie mu tak bezpieczniej :tak:

Ann u mnie jest to samo co u Magdalenki:tak: Obraca się na różne strony ale jak położę go na brzuszku to nie podnosi tułowia praktycznie wcale. Kładzie sobie głowę i poprostu leży:tak:

reklama
a mój nauczył się jak skutecznie dopirowadzic matkę do szału:-p;-)
Dzisiaj w nocy ja zamiast spac to łaziłam na czworaka po pokoju w poszukiwaniu smoczka:szok: bo moje dzicko gdzieś wyrzuciło:wściekła/y::angry:

hehe dlatego ja mam zawsze obok zapasowy smoczek:tak:bo Pablo tez jest takim artystą wyrzutnikiem:-D

Do góry