reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umiejętności naszych maluchów

reklama
hehhe dota to gajutek jest lepszy bo potrafi zrobic kopke i zas**ać sobie plecki :))

a mój nauczył się jak skutecznie dopirowadzic matkę do szału:-p;-)
Dzisiaj w nocy ja zamiast spac to łaziłam na czworaka po pokoju w poszukiwaniu smoczka:szok: bo moje dzicko gdzieś wyrzuciło:wściekła/y::angry:

Dzisiaj w nocy ja zamiast spac to łaziłam na czworaka po pokoju w poszukiwaniu smoczka:szok: bo moje dzicko gdzieś wyrzuciło:wściekła/y::angry:
hehehe ale sie usmiałam dodre fajnie musiałas wygladac haha

E no i co ściemniasz?? ;-):-p Przecież Marcelek był u mnie :-) Lepiej się przyznaj co Ty tam na czworaka na podłodze robiłaś ;-):-p

reklama
Do góry