reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Konwalijanka, to masz tak jak ja:):) tez nic już nie mam kupowac, ale to jest silniejsze:):) super ciuszki

sestina, piękne!

Ja wczoraj kupilam w lumpku rampersa, a te skarpeteczki to juz wcześniej w pepco:)

Załączniki

• 100_9402.jpg
    100_9402.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_9403.jpg
    100_9403.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Prześliczne ciuszki Kochaniutkie;-) Ja na razie ciuszki już sobie odpuściłam...wystarczy:-)
Chociaż mam jak Dodi kiedy wejdę do sklepu:-DDlatego wolę nie wchodzić...hihihi:-D

Prezent od Maqnio Ciociu Moniko to chyba najpiekniejszy komplecik jaki mam !!!! AZ SIE WZRUSZYLAM Dziekujemy z Waldusiem !!!! Przepiekne ubranko !moto_0236.jpg

Ostatnia edycja:
Zdjęcie0150.jpgZdjęcie0146.jpgZdjęcie0145.jpgZdjęcie0143.jpgto moje ubranka dla niunia, z tego wszystkiego kupilam tylko 3 body bo prez lezenie nie mam jak:-(reszta od "tesiowej":-)

reklama
Do góry