reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

maqnio tak sie usmialam z tego twojego posta, ze bidulka jeszcze nie wie ze bedzie wnuk i kupila sweterek z hello kitty , ze az sie poplakalam ze smiechu
to moze powiedz juz wszystkim ze to chlopiec, bo jak sie znowu wybierze i kupi rozowe ciuszki? ahahaha

reklama
em_ka no własnie tak nad tym mysle, zeby powiedziec, bo za chwilke kupi komplet sukienek i co wtedy? sprzedam którejs z Was:) z drugiej strony na razie grzecznie mamci powiedziałam, zeby jeszcze chwilke sie wstrzymam z kupowaniem. ja musze sie na nastepnej wizycie upewnic na 200% ze to chłopczyk, wtedy wszystkim oznajmie:)

a no wlasnie, upewnij sie bo roznie z tym bywa :-D pozniej sie jednak okaze ze to dyndajace to byl kawalek pempowinki i bedzie checa :-D

jakby sie teraz okazało ze to dziewczynka to pól biedy, gorzej jakby sie okazało ze lekarz się walnął tuz przed porodem, gdzie wszystko byłoby juz przygotowane pod chłopczyka:) ( wtdey z brzucholem w upale biegałabym po sklepach zeby cos kupic) nie nie..lepiej o tym nie mysle, musze wierzyc ginowi:)

Ojj tam maqnio ale mamcia Twoja uniwersalna i tak jest bo hello kitty różowy a sweterek niebieski jakoś wybrnęła z tego w sumie :D:D

Moja za to o ciuszkach jeszcze nic nie mówi,ale w lutym maja rodzice do nas przyjechać i oznajmiła,że mi kupi staniki ciązowe boziu ale ja nie mam baloników tylko małe piersi zwariowała kobitka no najwyżej się na później przydadzą hihi :-D

orchidea chęci mamci sa najwazniejsze, później na pewno sie przydadza, bo tak czy sik biust sie powiekszy, predzej czy później pewnie nie zmieścisz sie w swój dotychczasowy rozmiar. wiesz Twoja mamcia mysli przyszłościowo. złota kobitka:)

orchidea ja tez mam malutkie piersi, przed ciaza mialam male, teraz widac roznice jednak z tego co widze jakie maja dziewczyny to ja w takim razie mam A :-D ale nie przejmuje sie tym choc nie powiem ze chcialabym wieksze, co wcale nie swiadczy o tym ze mleczka nie bedzie, nawet w zerowkach moze byc tyle mleka ze sie cale miasto wykarmi

reklama
Masz rację maqnio jednak te nasze mamcie wiedzą w sumie co dla nas dobre i staniki czy hello kitty kupują to nic najważniejsze,że nas kochaja :D

Do góry