reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

no przeswietna jest ta swinka pajacyk, a najlepsze jest to ze ja uwielbiam swinki, mam maskotki swinek, myjke swinke, lampke nocna swinke, zaraz wam pokaze ta moja kolekcje :-D zobaczycie jaka ze mnie przyszla mama, kolekcjonerka rozowych swinek hahahah :-D (tylko sobie nie myslcie ze ja jakas szalona jestem, z czasem tak sobie kupowalam przypadkowo, albo dostawalam od kogos :-D )

musze miec te pajacyki, z tym ze niefajnie bedzie jak sie okaze chlopak :-D nie bede bezczelna i nie ubiore go w to heh

reklama
JESTEM NAJLADNIEJSZA W OKOLICY, no to dowalili z tym napisem :-D !! podobaja mi sie strasznie, choc na allegro po 25 zl mozna kupic juz 3 pary, wiec zastanowilabym sie nad nimi :-)

Ps. a moich swinek i tak nikt nie przebije :-D :-D

Corin to jest pijany i nacpany osiolek pank, ma w rece piwo i w gebie papierosa, a jak go wlaczysz to sie tak gibie na wszystkie strony jakby sie mial zaraz wywrocic :-D tak mi sie spodobal ze go kupilam haha a korale mu sama zalozylam jak nie mialam miejsca :-D
mam jeszcze tego dziwnego losia co sie nazywa LUMPY z bajki ,,happy tree friends" (masakryczne bajki pelne krwi :-D ) ktoremu oko na wierzch wychodzi. Mam dziwna kolekcje zabawek i na pewno moje dziecko ich nie dostanie do raczki :-D

moja mama wybrała sie na ubrankowe zakupy dla mojego dzidziolka. Kupiła spioszki, pajacyki, body, pieluszki itp., ale między innymi kupiła to:

bidulka nie wie jeszcze, że bedzie miała wnusia i pokusiła sie o hello kitty:) no nic dobrze, że nie różowy, to w ostateczności chłopcu założe...chyba nikt sie nie skapnie, ze to dla kobitki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry