reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Chyba źle mnie zrozumiałyście... Pisząc, że Was podziwiam nie mam na myśli, że zmarnowałyście sobie życie albo byłyście złymi matkami... To przecież zupełne przeciwieństwo - PODZIWU. Oczywiście, że byłyście, jesteście i będziecie wspaniałymi mamusiami nie zależnie czy w wieku nastu czy 40-tu lat. Każda z nas jest najlepszą mamą dla swojego dziecka i nic tego nie zmieni.

reklama
No dobra to wróciłam z łowów i się pochwalę, a co!

Wiem, wiem..bardziej takie dla chłopca, ale stwierdziłam, że jakby co to się zamienię z koleżanką która rodzi w tym samym czasie..chyba, że będzie miała dziewuszkę:-)

Ale w sumie to ujdzie i dla dziewczynki dla chlopca..

Ubranka są w różnych rozmiarach, od 0-3mce, a nawet niektóre bodziki na 6-9 mcy.

Aha i tylko te 3 body na zdjęciu są nowe. Reszta z lumpka.

Załączniki

• 100_9010.jpg
    100_9010.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 115
  • 100_9012.jpg
    100_9012.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 119
  • 100_9018.jpg
    100_9018.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 116
  • 100_9029.jpg
    100_9029.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 109
  • 100_9013.jpg
    100_9013.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
dodi_misia ale piekności!! kurcze i pomyslec, że lumpka. przesliczne!! wszystko super! bluza i sweterek wymiatają. ja mysle ze dziewczynce tez mozna by je założyc, i wiem ja to cięzko się powstrzymac, dobrze ze człowiek ma zdrowy rozsądek. sama gdyby nie to wydałam bym cała wypłate na ciuszki:)

Na szczeście dużo mnie one nie kosztowały,srednio to każda z tych rzeczy kosztowała mnie jakieś 6 zł...W tym ten 3 pak nowych body.. więc nie musiałam się za dużo powstrzymywać:) Masz rację maqnio, zdrowy rozsądek trzeba mieć, ja kilka razy bym się zastanowiła, gdyby te ubranka miały być droższe.. Nie ma co szaleć, ani z cenami, ani z ilością tych najmniejszych rzeczy..
No pewnie, ubiorę je nawet dziewuszce, a co tam, kto mi zabroni ;-)

dodi pewnie, kto tam bedzie patrzył czy to ciuszki na chlopca czy dziewczynkę. Najwazniejsze ze bawełniane i wygodne. Ja tez jak juz zaczne szaleć z zakupami to na pewno kupie ciuszki różnych rozmiarów, bo tak jak piszesz kupowanie samych małych jest bez sensu. Warto tez kupic te wieksze, na dłużej sie przydadzą, bo te najmniejsze to będą tylko na chwilę. Dzidzol rosnie przecież w mgnieniu oka:-)

reklama
Jakie sliczne te ciuszki. Az trudno uwierzyć że z lumpka. Świetne są. Bluzy i zielony pajac podobają mi się najbardziej, ale reszta też bardzo ładna.

Dziewczyny powiedzcie mi, czy kupujecie na początek ciuszki z krótkim rękawkiem? Ja mam wprawdzie dwoje dzieciakow ale oboje są zimorodkami ;) No i zastanawiam się czy takiemu maleństwu nie bedzie za chłodno w krotkim rękawku albo za ciepło w długim np w sierpniu. Jak sądzicie?

Do góry