reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

super - cieszę się bardzo, że wszystkie wizyty takie pozytywne!!!
mam nadzieję, że jutro dołączę do szczęśliwego grona...

reklama
Ja jestem świeżo po założeniu karty ciąży. Dzisiaj rano byłam na badaniach krwi. W chwili obecnej jestem na zwolnieniu i mam leżeć. Mam stojącą pracę i przed ciążą miałam bardzo niski progesteron.
Zresztą teraz mam schizy bo boli mnie głównie z prawej strony i naczytałam się za dużo o ciąży pozamacicznej ;/
u Nas w przychodni w gabinecie nie ma usg i trzeba zapisywać się z wyprzedzeniem.
Masakra jak będę sobie ciągle coś wymyślała xD

witajcie

wczorajsza wizyta była szybka ale i owocna.
dostałam skierowanie na całą mase badań i miałam usg

zarodek ma 0,8 cm i jest to 7 tydzień czyli wszytsko się zgadza
serduszko bije jak szalone

nastepna wizyta dopiero 6 sierpnia :)

na-cik gratulacje i odpoczywaj. Wiesz zawsze lepiej dmuchac na zimne, zwlaszcza w ciazy, nie wymyslasz, po prostu sie marwtisz a to jest naknajbardziej normalne. Ale bedzie dobrze !

Lady super wiadomosci! ciesze sie bardzo!

Lady bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-) Zazdroszczę, że widziałaś już małe serduszko;-):-) To musi być niesamowity widok:-D
na-cik słuchaj rad lekarza, a wszystko będzie dobrze:-) relaksuj się i myśl pozytywnie:-) ja też mam teraz tylko i wyłącznie wypoczywać i niczym się nie stresować:-)

zazdroszczę bijących serduszek
ja wizytę mam 28.06. termin wyliczony przeze mnie to 18.02:)
zastanawiam się czy lekarz nie będzie chciał mnie od razu na zwolnienie wysłać? pierwsza ciąża-poronienie, druga- krotny pobyt w szpitalu z plamieniami, w drugiej ciąży byłam na l4 od 7 tc

przyznaję, że jak zobaczyłam serduszko i usłyszałam, że wszystko jest ok i mam żyć normalnie to kamień mi spadł z serca :)

trzymam za Wasze wizyty :) :)

Witajcie byłam dzisiaj na wizycie. Dzidzia jest zdrowa ma 12mm zgadza sie z data miesiaczki 7t6d. Widziałam bijace serduszko. Jedyna zła wiadomość to to że mam jakąś infekcje i mam smarowac clotrimazolum

reklama
Hej dziewczyny
Byłam dzisiaj z mężem na usg. Wczoraj wieczorem miałam ostrą schizę i postanowiliśmy nie czekać.
Po usg mieszane uczucia.
Pęcherzyk ma 7mm ale nic w nim nie widać. Ani zarodka ani ciałka żółtego a tym bardziej bijącego serduszka.
Pani doktór powiedziała,że albo ciąża jest młodsza. Albo pęcherzyk jest pusty ;/
Mam teraz czekać.
Mam nadzieje...ale chyba tylko dzięki mężowi.
Chyba zostaje mi trzymać kciuki.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry