reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
SYLWIA Gratuluje zdrowego syneczka i idealnych wyników!:)
ANIOŁECZEK ale masz juz duuuuzego bobaska:) gratuluje!:)

u nas było bez usg. ale za to wszystko ok. wyniki książkowe i to mnie bardzo cieszy. mała ruchliwa. przez godzinę dala mi ok 50 kopniaków:szok: nie przytyłam duzo od ostatniej wizyty wiec jestesmy na dobrej drodze. nastepna wizyta 05.12.
a najważniejsze to ze cukrzycy nie mam:)

Domikcw gratuluje udanej wizyty. :-D

Ja też już po wizycie, mała zdrowa i nadal jest dziewczynką:-) Waży 1020g;-) Termin porodu się nie przesunął. Lekarz delikatnie powiedział, ze szybko przybieram, heh jego waga pokazała, że mam na plusie 7,8kg. (licząc, że byłam po obiedzie do tego w ciuchach to w rzeczywistości jest trochę mniej. Mój gin twierdzi, że norma to 8-12kg do końca ciąży i do tego ponoć najwięcej się przybiera w ostatnim trymestrze!:szok: Szyjka nie jest rewelacyjna, bo się skróciła i wynosi 3,7cm, mam mniej "biegać" tzn. powoli chodzić a nie jak latawiec:-D Dostałam też magnez 1 tabletka 3 razy dziennie. Następna wizyta 13 grudnia o godz. 15. Mam do zrobienia morfologię, mocz i glukozę.:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Zanetka_22 - gratuluję zdrowej kruszynki :elvis: :) wagą się nie przejmuj! nie ma reguły na to kto ile przytyje.. to zależy od wieeelu czynników. A spekulacje lekarzy ile się powinno przytyć.. hm.. może i się nie powinno przytyć 40, ale jeśli to miałoby wyjść maleństwu na zdrowie to chciałabym przytyć i 40 :) a potem dzielnie zrzucać. Ot takie moje.. narazie osobiście przytyłam 8 :) i nie czuje sie z tym źle.. bedę myśleć o tym po porodzie :)

Do góry