reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
trafiłam na super lekarkę zna dobrze problem boleriozy i pracuje w szpitalu w którym chce rodzić.Miałam długie usg bardzo dokładne pomiary i wszystko wspaniale tłumaczyła uprzedziła że czasami pacjentki rodziły dzieci z różnymi wadami( chociaż mogły je tez wywołać inne czynniki ) ale z naszym synkiem na dzień dzisiejszy zdrowy wspaniale rośnie.Chociaż muszę być czujna bo wiele pacjentek z boleriozą rodziło przed wcześniej
dostało mi się zawagę za dużo przytyłam,tylko ze nie objadam się za dwoje ani słodyczami
zasnęłam właśnie na siedząco przed lapotopem;-)
mam piękne zdjęcia stópek i buzi mojego synka:-)

Kaja super, że trafiłaś na odpowiedniego ginekologa, który miał styczność z boreliozą w ciąży. Fajnie, że przynosisz dobre wieści i że Twoje maleństwo jest zdrowe. :tak:

trafiłam na super lekarkę zna dobrze problem boleriozy i pracuje w szpitalu w którym chce rodzić.Miałam długie usg bardzo dokładne pomiary i wszystko wspaniale tłumaczyła uprzedziła że czasami pacjentki rodziły dzieci z różnymi wadami( chociaż mogły je tez wywołać inne czynniki ) ale z naszym synkiem na dzień dzisiejszy zdrowy wspaniale rośnie.Chociaż muszę być czujna bo wiele pacjentek z boleriozą rodziło przed wcześniej
dostało mi się zawagę za dużo przytyłam,tylko ze nie objadam się za dwoje ani słodyczami
zasnęłam właśnie na siedząco przed lapotopem;-)
mam piękne zdjęcia stópek i buzi mojego synka:-)
super wiadomości!

witam sie i ja po wizycie.
Mój Maluszek jest juz klocuszkiem i waży 1300 a wzrostu (od głowki do konca nóżek) ma 40 cm :-)
Jeszcze leży posladkowo (w poprzek) ale mam nadzieję, że się obróci głowką w doł przed wybiciem godziny "P" :tak:
nic innego ciekawego sie nie dowiedziałam.

jak już pisałam w głównym wątku ja też po wizycie. Bąbel waży 949 g i jest ułożony głową w dół. Kopał okropnie, nawet podczas badania lekarzowi się oberwało ;) Na USG było widać jak akurat ssał kciuka :) co do stanu zdrowia małego bez zastrzeżeń za to ja mam lekką anemię i doktor kazał więcej mięsa jeść z zastrzeżeniem, że kurczak to nie mięso :D:D:D

aha i Robercik trochę większy niż pokazujący suwak tak o tydzień i kolejny raz termin przesunął mi się z 22 lutego na 17 lutego 2013 :)

reklama
Do góry