Cortina, MegiPegi, martusionek, nadika i jeśli kogoś pominęłam - WSZYSTKIM gratuluję udanych wizyt.
A tym niezdyscyplinowanym posyłam pasek na tyłek!! Oszczędzać się mamuśki kochane. Dbać o siebie i dużo odpoczywać.. choć sama zaraz lecę przetrzeć lekko okna
no ale ja czuje się wyśmienicie więc jak troszke się zmęczę to nic mi nie będzie.
24.10 byłam na wizycie (NFZ) -> Córeczka pozostała córeczką, ogonek jej nie urósł. Według USG termin wyszedł na 19.02, był to 23 tydzień. Malutka ważyła tydzień temu 553g czyli około połowę paczki cukru.. takie kruszynki z tych naszych dzieci
ale tu widzę, że dobijacie dziewczynki do kilograma. Super
Ciekawe ile moja córa "przytyła" przez tydzień.. Wszystkie parametry z USG w normie, wszystkie narządy pomierzone, posprawdzane, wargi całe, nosek piękny, brzuszek, nóżki, rączki malina
Mam zdjęcie z USG samej rączki gdzie jak na prześwietleniu Rentgena widać całą łapkę, paluszki, kości.. jak będę miała chwilę to wstawię zdjęcie. Następna wizyta na NFZ 20.11 ale wtedy pewnie USG nie będzie bo nie mam co wizytę więc na 19.11 umówiłam się prywatnie do innego lekarza. A jeśli na NFZ bedzie jednak USG chciała robić to powiem, że nie warto stresować malutkiej bo miała robione dzień wcześniej i tyle.. Chociaż na NFZ to na pewno nie będzie USG
buźka!