reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Hej dziewczynki, melduję się po glukozie. Jutro odbiorę wyniki bo i tam mam wizytę u endo. Ciekawe jak moja morfologia po tych końskich dawkach żelaza. A glukoza? No cóż, do najprzyjemniejszych nie należało ale przeżyłam. Dwa razy leciałam do kibelka w przychodni ale na szczęście nie zwymiotowałam. Wojtek za to fikał w brzuszku jak szalony po tej dawce energii.

no to i czas na mnie:)
wizyta była super! pani doktor wszystko pokazywała mężowi. dzidiza zdrowa i piękna wazy 290g i ładnie się rusza. serducho bije. wymiary ok. odpowiadaja tygodniowi ciąży. no i najprawdopodobniej dziewczynka:)
24.10 mamy połówkowe

ja miałam robiona cytologie no i powiem ze w ciązy to do najmilszych zabiegów nie nalezy:no: trochę plamie ale powiedziała że tak może byc. no i 1,3 kg znów do przodu:-D no ale brzuch mi ostatnio wywaliło ze hoho!

MARTA dzielna byłaś na glukozie że nie wymiotowałaś. oby winiki były dobre:)
NACIK, EVE gratuluje zdrowych syneczków:*

marta &&& za wyniki!
domikcw fajnie że wszystko ok - nieśmiało w takim razie gratuluję córeczki:tak: co do cytologii to ja nic nie czułam jak ginek pobierał wymaz:sorry:

mi u lekarza nie zrobili badań krwi, ale w pracy mamy ambulatorium i tam koleżanki sprawdziły mi cukier i był ok. W poniedziałek mam się zgłosić ponownie na badanie z glukozą.

wszystkim gratuluje wizyt:rofl2:

reklama
Eve- kawal chlopa z twojego synka:))) gratuluje dobrych wiadomosci i potwierdzenia ogonka:)
marta-trzymam kciuki za dobre wyniki:)))
domik- gratuluje prwdopodobnej coreczki:)))

Do góry