reklama
Hej dziewczynki, melduję się po glukozie. Jutro odbiorę wyniki bo i tam mam wizytę u endo. Ciekawe jak moja morfologia po tych końskich dawkach żelaza. A glukoza? No cóż, do najprzyjemniejszych nie należało ale przeżyłam. Dwa razy leciałam do kibelka w przychodni ale na szczęście nie zwymiotowałam. Wojtek za to fikał w brzuszku jak szalony po tej dawce energii.
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
eve gratuluje syneczka ale się namnożyło tych lutowych smyków ;-)
domikcw
Fanka BB :)
no to i czas na mnie
wizyta była super! pani doktor wszystko pokazywała mężowi. dzidiza zdrowa i piękna wazy 290g i ładnie się rusza. serducho bije. wymiary ok. odpowiadaja tygodniowi ciąży. no i najprawdopodobniej dziewczynka
24.10 mamy połówkowe
ja miałam robiona cytologie no i powiem ze w ciązy to do najmilszych zabiegów nie nalezy trochę plamie ale powiedziała że tak może byc. no i 1,3 kg znów do przodu no ale brzuch mi ostatnio wywaliło ze hoho!
MARTA dzielna byłaś na glukozie że nie wymiotowałaś. oby winiki były dobre
NACIK, EVE gratuluje zdrowych syneczków:*
wizyta była super! pani doktor wszystko pokazywała mężowi. dzidiza zdrowa i piękna wazy 290g i ładnie się rusza. serducho bije. wymiary ok. odpowiadaja tygodniowi ciąży. no i najprawdopodobniej dziewczynka
24.10 mamy połówkowe
ja miałam robiona cytologie no i powiem ze w ciązy to do najmilszych zabiegów nie nalezy trochę plamie ale powiedziała że tak może byc. no i 1,3 kg znów do przodu no ale brzuch mi ostatnio wywaliło ze hoho!
MARTA dzielna byłaś na glukozie że nie wymiotowałaś. oby winiki były dobre
NACIK, EVE gratuluje zdrowych syneczków:*
kasiadz
Fanka BB :)
mi u lekarza nie zrobili badań krwi, ale w pracy mamy ambulatorium i tam koleżanki sprawdziły mi cukier i był ok. W poniedziałek mam się zgłosić ponownie na badanie z glukozą.
wszystkim gratuluje wizyt
wszystkim gratuluje wizyt
reklama