reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Cześć

Widze że nowe słodziaki się szykują :p
U mnie zdiagnozowano cukrzycę ciążową już od 11 tyg ciąży także jestem na bieżąco jeśli macie jakieś pytania śmiało piszczcie pomogę ;)
Zapraszam też na wątek cukrzyca ciązowa jest tam dużo mamuś które mi pomagały się z tym dziadostwem oswoić;/
trzymam za nas wszystkie kciukasy jeszcze chwilkę i będziemy trzymały zdrowe bobaski :)

reklama
Myszka - ja startowałam od 10,5 na przełomie sierpnia i września, biorę żelazo i dopiero teraz doczołgałam się do normy, czyli 12 :-) więc się cieszę. Poza tym ostatnio mi w moczu azotyny wyszły, a teraz nic cie ma :sorry:

jeszcze nas czeka lekka anemia, moj maly wciagnal mi gdzies 2 mln czerwonych w ciagu jednego miesiaca, wiec spodziewam sie i teraz podobnej reakcji

Ja po wczorajszej wizycie :) Wyniki mam w normie. Glukoza na czczo 72, po 1 godz. 111. Hemoglobina 11,6. Ph pochwy także w normie, wydzielina także prawidlowa, szyjka długa i twarda. Żylaków brak. Ciśnienie 100/50. Waga 61,4 kg (w ciuchach). Tętno młodego 140, raz kopnął glowicę aparatu (już pod koniec badania tętna, chyba go to drażnilo ;)). Więc ogólnie u nas wszystko w porządku :tak: Potwierdzone cięcie na 100 %, o umawianiu się na termin i konkretach będziemy rozmawiać bliżej terminu :)

Geniusia gut wyniki:) gratulacje:)

u mnie glukoza okazała się także w normie:) a bałam się strasznie, na czczo miałam 69, po 1 godz 100 a po 2 godz 97 :)

reklama
Ja wczoraj byłam na usg 4d ( darmowe w ramach akcji) udało się ładnie uchwycić buźkę małej
Niestety nadal leży poprzecznie mam nadzieję, że w końcu się odwróci:baffled:

Do góry