reklama
lady87
Edyta
Zaciekawił mnie ten wątek z paciorkowcem, bo mój lekarz nic nie mówił mi o tym ani że będę mieć robiony.... wizytę mam 30 stycznia. Nie chcę się tym głowić a lekarzowi ufam.
Ja to już bym chciała urodzić.....to przekładanie dziesiątki razy dziennie ciuszków itd. zaczyna być takie dołujące a ja chcę już!
Ja to już bym chciała urodzić.....to przekładanie dziesiątki razy dziennie ciuszków itd. zaczyna być takie dołujące a ja chcę już!
U
Użytkownik Usunięty
Gość
lady87, na tego paciorkowca nawet nie trzeba miec skierowania, wymaz mozesz pobrac sobie sama - a koszt w moim lab w szpitalu to niecale 20 zł
wymazowka w aptece kosztuje 2-3 zl, u mnie w szpitalnym labolatorium nawet wisi dokladna instrukacja obslugi jak sobie zrobic wymaz zeby bylo ok, dla swietego spokoju lepiej to miec
wymazowka w aptece kosztuje 2-3 zl, u mnie w szpitalnym labolatorium nawet wisi dokladna instrukacja obslugi jak sobie zrobic wymaz zeby bylo ok, dla swietego spokoju lepiej to miec
renatka.wawa
Fanka BB :)
lady87 mi lekarz też nic nie mówił o tym wymazie ale jak się tak naczytała to poszłam dziś do przychodni i zrobiłam nie miałam skierowania za wymaz zapłaciłam 35zl nawet ten rozszerzony z odbytu.
Dee super że wszystko ok
Justyn_ka dasz radę doczekać do lutego;-)
Dee super że wszystko ok
Justyn_ka dasz radę doczekać do lutego;-)
i ja juz po wizycie u mojej gin.
Badania ginekologicznego mi nie robila, wymazu na paciorkowca tez:-( spr tetno malego i zmierzyla brzucha, wedlug niego mala ma 3200.
Kolejna wizyta 31 stycznia, wtedy bedzie tez USG(wkoncu).
W tym tyg jade tez do szpitala na konsultacje z anestezjologiem.
Badania ginekologicznego mi nie robila, wymazu na paciorkowca tez:-( spr tetno malego i zmierzyla brzucha, wedlug niego mala ma 3200.
Kolejna wizyta 31 stycznia, wtedy bedzie tez USG(wkoncu).
W tym tyg jade tez do szpitala na konsultacje z anestezjologiem.
buuuu ja mam nadzieje, ze moja juz nie jest zamknieta chetnie zamienie sie z Toba datami
Maron u mnie szyjka była długa i zamknięta aż do dnia porodu więc ja bym się tym nie sugerowała. Na pełne rozwarcie i zgładzenie szyjki czekałam tylko 4 godziny.
reklama
Maron u mnie szyjka była długa i zamknięta aż do dnia porodu więc ja bym się tym nie sugerowała. Na pełne rozwarcie i zgładzenie szyjki czekałam tylko 4 godziny.
a urodzilas w terminie?? :-)