reklama
jot79
Fanka BB :)
oj zazdroszczę tego zrzucania wagi, podobno łatwiej jak karmi sie dzidziusia, a ja niestety juz nie. Choc to i tak takie pocieszanie, bo karmiłam przez 10 tygodni to ta waga wcale jakoś tak nie leciała w dół i cały czas mam 7 kg w plusie.... No cos musze z tym zrobic. Brałam Azalię (tabsy przeciw dzidziusiom dla karmiących) i dostałam od nich (najprawdopodobniej) takiego napadu na jedzenie, że szok, odstawiłam tydzien temu i jeść mi się w ogóle prawie nie chce.
Walczycie jeszcze z wagą, czy już sie nie dopingujemy?
U mnie walka dalej trwa, jak zobaczyłam kilka dni temu 73.9 (dobiłam do 90, a po porodzie było 84 wiec dla mnie mega sukces), to mało nie skakałam z radosci, dziś prawie oszalałam waga wskazuje 72.5 tak wiec już ok 2 kg do wagi sprzed ciaży!
dodam, że po córce zrzuciłam tylko 10kg, a 10 mi zostało i to 2 lata trwało, teraz w 5 miesiecy doszłam prawie do zrzucenia wszystkiego, jestem z siebie dumna.
No i dodam, że steper czyni cuda dobijam juz do 2000kroków dziennie w 30min. Oby tylko wytrwać cierpliwie w cwiczeniu i mniejszym żarciu.
U mnie walka dalej trwa, jak zobaczyłam kilka dni temu 73.9 (dobiłam do 90, a po porodzie było 84 wiec dla mnie mega sukces), to mało nie skakałam z radosci, dziś prawie oszalałam waga wskazuje 72.5 tak wiec już ok 2 kg do wagi sprzed ciaży!
dodam, że po córce zrzuciłam tylko 10kg, a 10 mi zostało i to 2 lata trwało, teraz w 5 miesiecy doszłam prawie do zrzucenia wszystkiego, jestem z siebie dumna.
No i dodam, że steper czyni cuda dobijam juz do 2000kroków dziennie w 30min. Oby tylko wytrwać cierpliwie w cwiczeniu i mniejszym żarciu.
henrietta5
zazdroszczę Szyszunka- moja waga stoi w miejscu od paru miesięcy i ani rusz, muszę coś zacząć ćwiczyć , ale mam lenia
Jot ja karmię i co? przy pierwszym dziecku zrzuciłam w 2 miesiące a teraz ?!
Jot ja karmię i co? przy pierwszym dziecku zrzuciłam w 2 miesiące a teraz ?!
Moniczkaleg83
A mój steper stoi zakurzony Co prawda wróciłam do wagi już dawno, ale po tym 25 kg ciążowym przybraniu moje ciało jest balansujące, a piersi przegrywają z grawitacją
ja sie zapisalam na vacustep - akurat w moim bloku jest i promocja mieszeczna byla wiec sobie chadzam to taka bieznia ze sie idzie pod cisnieniem- po pol godzinie ledwo zyje....
kilogramow nie ubylo ale celliut jakos sie schowal i skorka jedrniesza est golym okiem
ciekawe czy jak skonczy sie karnet to rezultat sie utrzyma
niedlugo wiosna laseczki - wozeczki beda smigac kilka godzin po parku i bedziemy gubily balasty )))))))
kilogramow nie ubylo ale celliut jakos sie schowal i skorka jedrniesza est golym okiem
ciekawe czy jak skonczy sie karnet to rezultat sie utrzyma
niedlugo wiosna laseczki - wozeczki beda smigac kilka godzin po parku i bedziemy gubily balasty )))))))
enka75
mamuśka :)
Ja też już dawno wróciłam do wagi ale ten cholerny cellulit, którego nabawiłam się w ciąży
a ponieważ karmię to nic nie mogę z tym zrobić, żadne kremy zabiegi ect wrrrr
no chyba że macie jakieś neutralne sposoby
a ponieważ karmię to nic nie mogę z tym zrobić, żadne kremy zabiegi ect wrrrr
no chyba że macie jakieś neutralne sposoby
Moniczkaleg83
No właśnie TolaLee też się zastanawiałam nad tym vacu, a skoro polecasz to chyba niebawem wypróbuję, bo do lata coraz bliżej...
reklama