reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

U mnie zatrzymuję się chyba już mocno woda, bo niby nie przybierałam już, a tu nagle prawie 20 na plusie:( szkoda, ale damy radę zlecieć!!! będzie sie z czego odchudzać.

reklama
A ja już nie tyję. Od miesiąca waga stoi - tylko gdzie ten poród:hmm:
Mogę więc powiedzieć że przez całą ciążę przytyłam 8,5kg Nieźle;-) tylko szkoda że nie obyło się bez rozstępów na tyłku. :wściekła/y:

U mnie waga tez sie zatrzymała 20kg na+:no: ale za to pojawiły sie mega roztępy na brzuchu dosłownie tydzień temu na sam koniec!!!:zawstydzona/y:Mój M mówi że wyglądaja jak tatuaże:-(

U mnie waga tez sie zatrzymała 20kg na+:no: ale za to pojawiły sie mega roztępy na brzuchu dosłownie tydzień temu na sam koniec!!!:zawstydzona/y:Mój M mówi że wyglądaja jak tatuaże:-(

toja, nie stresuj, chyba ide posmarowac brzuszek... tez jeszcze nie mam rozstepów... jakbym ich teraz dostała to bym byla taka zla jak TY

Ej, dziewczyny, nie straszcie, jeszcze teraz mogą wyjść rozstępy???? A ja już taka szczęśliwa byłam, że rozstępy i cellulit trzymają się ode mnie z daleka.... Załamka....
A co do wagi to mam 10 kg na +, nie jest źle :)

mi jakiś tydzień temu pojawiły się rozstępy na piersiach - wokoło brodawek...a do porodu juz został 1 dzien!!! cellulit to sieczka...pupcia wyglada jak stara pomarancza, uda zresztą też...pocieszam się tylko, że cellulitu łatwiej się pozbyć niż rozstępów, ale bez ćwiczeń i diety na pewno się nie obędzie...

widok pomarszczonego ciałeczka naszych bejbików wynagrodzi wszystko !!! jestem pewna :):):)

elinek a rozstępy na piersiach to chyba podczas karmienia najbardziej wychodzą, bo się wtedy skóra megaśnie naciąga pod wpływem mleka - ale to tylko moje wyobrażenie - nie wiem jak jest w rzeczywistości

:eek: dziewczynki nie straszcie mnie myślałam że jak do tej pory nie było rozstępów to już raczej się nie pojawią:shocked2: ja jeszcze ich nie mam ale kto to wie kiedy ja urodze:rofl2: ide się wysmarowac:sorry:

reklama
Do góry