reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Jak to miło brzmi u Kroptusi 10 na minus .Jeszcze trochę.
Alex91
wrześniowa mama 2009
A ja już nie tyję. Od miesiąca waga stoi - tylko gdzie ten poród
Mogę więc powiedzieć że przez całą ciążę przytyłam 8,5kg Nieźle;-) tylko szkoda że nie obyło się bez rozstępów na tyłku.
Mogę więc powiedzieć że przez całą ciążę przytyłam 8,5kg Nieźle;-) tylko szkoda że nie obyło się bez rozstępów na tyłku.
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
U mnie waga tez sie zatrzymała 20kg na+ ale za to pojawiły sie mega roztępy na brzuchu dosłownie tydzień temu na sam koniec!!!Mój M mówi że wyglądaja jak tatuaże:-(
toja, nie stresuj, chyba ide posmarowac brzuszek... tez jeszcze nie mam rozstepów... jakbym ich teraz dostała to bym byla taka zla jak TY
mi jakiś tydzień temu pojawiły się rozstępy na piersiach - wokoło brodawek...a do porodu juz został 1 dzien!!! cellulit to sieczka...pupcia wyglada jak stara pomarancza, uda zresztą też...pocieszam się tylko, że cellulitu łatwiej się pozbyć niż rozstępów, ale bez ćwiczeń i diety na pewno się nie obędzie...
widok pomarszczonego ciałeczka naszych bejbików wynagrodzi wszystko !!! jestem pewna
elinek a rozstępy na piersiach to chyba podczas karmienia najbardziej wychodzą, bo się wtedy skóra megaśnie naciąga pod wpływem mleka - ale to tylko moje wyobrażenie - nie wiem jak jest w rzeczywistości
widok pomarszczonego ciałeczka naszych bejbików wynagrodzi wszystko !!! jestem pewna
elinek a rozstępy na piersiach to chyba podczas karmienia najbardziej wychodzą, bo się wtedy skóra megaśnie naciąga pod wpływem mleka - ale to tylko moje wyobrażenie - nie wiem jak jest w rzeczywistości
DOODA
wrześniowa mama :)
Ja też myslałam,że problem rozstępów mnie ominie:-(,no ale niestety pojawiły się niedawno na tyłeczku:---(.
reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
U mnie co prawda pojedyncze na pupie ale są I pojawiły się... tydzień temu.