reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Dzisiaj od lekarza 38 tydzień 12 na plusie ( z czego 1,5 w ciągu oststniego miesiąca - mam nadzieję że poszło w dzidzię a nie biodra:-D). w brzusiu 102. Dla poprawy samopoczucia zmierzyłam mężusia 103:-) czyli ze mną nie jest żle

reklama
nie martwcie sie jesteście młode to i waga szybko poleci , ja przy Julce schudłam nawet nie wiem kiedy a wyglądałam jak wieprzek, ona urodziła sie w maju a w lipcu byłam już chudsza niż przed ciążą. Najwięcej poszło w pierwszym tygodniu po powrocie do domu.Cholera mam 6 dni do końca a tu nic

U mnie 36t +6 kg. Było 6,5, ale miałam jakieś sensacje żołądkowe i ponad pół kg spadło, aż M na mnie krzyczy, że na pewno się odchudzam:-) Wariat, bo za każdym razem jak się widzimy mam princessę albo jakąś czekoladę:-) Jakbym się tak odchudzała, to by była najprzyjemniejsza dieta na świecie:-D

No to ja dla odmiany 67kg czyli 10kg na minusie :-) Zostalo mi 2 kg do wagi sprzed ciazy ale bede chciala wrocic do starej wagi bo przed ciaza przez te cale staranka troche przybylo hmmmmm jakies 5 kg wiec zostalo 7 do zrzucenia by byla gitara choc i tak nie narzekam czuje sie jak przed ciaza, lekka, zwinna i jaka ulga za kolkiem...zycze Wam dziewczynki szybkiego gubienia brzuszkow :-)

kroptusia super, że już dochodzisz do siebie :-)
Ja tak podsumowująco - mam nadzieję ;-) - 39 tydz. i 20 kg na plusie. Dużo, ale i tak mniej niż poprzednio :sorry:

37t3d 14 kg na plusie... :wściekła/y:mam nadzieje ze na tym się tycie skończyło...
brzuszek 109 cm

38t2d = wciąż 14 kg na plusie = 81 kg- i taką waga zakończę ciąże, lub trochę mniejsza bo w sumie jesli chodzi o jedzenie to mam na samą jego myśl tylko odruch wymiotny... :sorry:

kroptusia, skąd ja znam to uczucie lekkości!!! juz nie moge sie go doczekać!! :-D

reklama
Kroptusia ale Ci fajnie - super uczucie zrzucić 10 kg w kilka minut :)

u mnie przestało przybywać i od około miesiąca 102cm w pasie , 72kg czyli jakieś 15 na plusie...z czego 5 to chyba pupcia...miękko się siedzi :)

Do góry