reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
A u mnie w brzusiu niedawno było 95cm a teraz już 100cm ale musi się gdzieś miescic te 3700 g
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
36t3d
wciąż 13 kg na plusie, ale ciezko jest to utrzymac :-( wprowadziłam system małych przekąsek, oprócz obiadu i śniadania unikam większych porcji... no i zapijam sie wodą...
brzuszek 109 cm
37t3d 14 kg na plusie... mam nadzieje ze na tym się tycie skończyło...
brzuszek 109 cm
enka75
mamuśka :)
to i jak sie dołączam
36 tc, brzucho 103 cm i 12+
w sumei źle nie jest heheh
36 tc, brzucho 103 cm i 12+
w sumei źle nie jest heheh
Wstyd się przyznać....
Ważyłam się na wadze łazienkowej i doszłam już do 70 kg a tu 37tc i 2 dni... więc 16 kg na plus... zgubne są te słodycze i owoce ale ja na nic innego nie mam ochoty... no wczoraj był wyjątek bo ugotowałam sobie żurek z wiejskimi jajeczkami ale bez kiełbaski
Jutro mam wizytę u gina to zweryfikuje swoją wagę.... bo te łazienkowe to niezbyt dokładne są
Ważyłam się na wadze łazienkowej i doszłam już do 70 kg a tu 37tc i 2 dni... więc 16 kg na plus... zgubne są te słodycze i owoce ale ja na nic innego nie mam ochoty... no wczoraj był wyjątek bo ugotowałam sobie żurek z wiejskimi jajeczkami ale bez kiełbaski
Jutro mam wizytę u gina to zweryfikuje swoją wagę.... bo te łazienkowe to niezbyt dokładne są
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Liiiviiia nie jesteś sama,ja też do normalnego wyglądu muszę schudnąć ze 30kg.Damy radę