reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też przytyłam w ciązy 25 kg, dziś 10 dzień po porodzie i zleciało narazie 13 jeszcze 12Pas poporodowy zakupilam, ale ciężko w nim egzystować. O niebo lepsze są majtki wyszczuplające. Apetyt u mnie marny, ale to akurat ok:-)
Ja przytyłam 6,6 kg (38tydz) w obwodzie brzuszka 92 cm. Za to biust poszedł w górę o 4 rozmiary i już się boję jak będzie wyglądać potem jak skończę karmić Bo już się zrobił troszkę bardziej wiszący
Widziałam ostatnio koleżankę, też ma dziecko i karmiła ciągle jedną piersią i teraz ma strasznie asymetryczne piersi, chyba ze 2 rozmiary. I mówi, że się nie wyrównują
Widziałam ostatnio koleżankę, też ma dziecko i karmiła ciągle jedną piersią i teraz ma strasznie asymetryczne piersi, chyba ze 2 rozmiary. I mówi, że się nie wyrównują
enka75
mamuśka :)
4,35 kg ???? czy 14,35 ??Prawie 39 tc i 4,35 kg na plusie :-)
4,35 kg4,35 kg ???? czy 14,35 ??
kaluska
Fanka BB :)
Ja przytyłam 6,6 kg (38tydz) w obwodzie brzuszka 92 cm. Za to biust poszedł w górę o 4 rozmiary i już się boję jak będzie wyglądać potem jak skończę karmić Bo już się zrobił troszkę bardziej wiszący
ja karmiłam rok tylko jedną piersią i się wyrównały- wyglądają identycznie- spokojnie;-)
Negri szok
enka75
mamuśka :)
Negri- no niemożliwe po prostu
reklama
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
czyli generalnie to schudłaś przez ciążę
dzidzia 3 kg
wody z 1,5 kg
piersi 1 kg
krew z 2 litry więcej w obiegu