reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
A ja nie wiem co sie dzieje :confused: waga mi sie popsula czy co ??? Chyba nie mozliwe zeby przez dzien przytyc 5 kg :szok: w zeszlym miesiacu jak mialam wizyte to od poczatku ciazy przytylam 9 kg i tak stopniowo mi po 1 przychodzilo a teraz przez 3 tyg doszlo mi 4 kg a od wczoraj do dzis kolejne 5 ??????????? To wychodzi ze 18 od poczatku a przez ten miesiac 9 :szok:

No puchne puchne coraz bardziej ale szok ze az 5 kg w tak krotkim czasie jutro sie zwaze gdzie indziej mam nadzieje ze to tylko moja waga zawodzi ...

w szpitalu jak bylam to mialam 22 kg na plusie, po wyjsciu 18kg na plusie (woda z nóżek zeszła.. sporo jej było a i tak nadal mam obrzęki...) masakra jednym słowem juz nie mogę się doczekać porodu... ciekawe ile wtedy ze mnie zejdzie

reklama
Do góry