reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
37 tydzień 14,6 na plusie:sorry2: waga 57 kg i co dziwne od dobrych 3 tygodnie nie przytyłam ani grama za to moje dziecko nadrabia:tak:
pewnie juz za duzo nie przytyje, ale tym się nie martwie bo nikt i tak mi nie wierzy ze tyle przytyłam bo twierdzą ze tego nie widac.... a brzuch to niby co?:blink::rofl2:

Ja pobiłam was chyba wszystkie mam już 20 kg na +:szok::szok::szok:Na szczęście nie boli mnie kręgosłup zawsze myślałam że przy takiej wadze siadają plecy ale nie jest ok.Polowa tej wagi to woda zatrzymana w organizmie mam ciało jak gąbka ,ale wszystkie badania ok gin powiedział że to taki mój urok i po porodzie wszystko minie.Mam nadzieje!:wściekła/y:

=

Toja ja tak samo jak Ty przybrałam, nogi mam spuchniete, ręce i już nawet twarz. Waga mi skacze od rana do wieczora nawet 5 kg- więc to na pewno woda. Pocieszam się, że zostały 3 tygodnie- a w czwartek mam wizytę u lekarza, więc liczę się z tym, że już zostanę w klinice- właśnie przez te opuchnięcia. Tak czy inaczej torba spakowana, czeka w szafie

a ja skończony 35 tydzień i 16,5 na plusie:-D ale małż stwierdził, że mi tylko w brzuch poszło :tak: i oczywiście w dupę :dry: do tej pory ma ubaw jak mnie potrzęsie za pośladki a jak przestanie to one i tak się dalej jeszcze trzęsą:dry: ach te chłopy..
w każdym bądź razie wynik na dzień dzisiejszy 61,5 kg

Ostatnia edycja:
37 tydzień 14,6 na plusie:sorry2: waga 57 kg i co dziwne od dobrych 3 tygodnie nie przytyłam ani grama za to moje dziecko nadrabia:tak:
pewnie juz za duzo nie przytyje, ale tym się nie martwie bo nikt i tak mi nie wierzy ze tyle przytyłam bo twierdzą ze tego nie widac.... a brzuch to niby co?:blink::rofl2:
To Ty wazylas 43 kg ??? :szok::szok::rofl2::confused:

reklama
syla24 ale z Ciebie chudzina!!!!!!!!!!
jagooodka i tak malutko przytyłaś zobaczysz jak Ci szybko spadnie:)

Do góry