reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Przed ciaza albo 56kg albo 58kg a teraz w 33 tygodniu 70,5 kg nie jest jak u mnie zle bo z Jagodka przytylam 22 kg a bylam drobna osobka to jeden znajomy sie ze mnie smial i mowi do mnie Patrycja ty to chyba na samej twarzy z 5 kg przytylas heheh

reklama
Po dzisiejszej wizycie u gina mogę zakomunikować: 35 tydzień i 3 dni + 14 kg:szok:
O cellulicie nawet mi nie wspominajcie. Mam nadzieje że to cholerstwo zejdzie po ciąży???
Musze troche przystopować bo owoce i słodycze mnie chyba zgubią bo przez ostatnie 2 tygodnie przytyłam 2 kg to stosunkowo za dużo jak dla mnie.
Dziś zamiast kolacji marchewka jak dla królika :-D:-D:-D:-D

jogobelka ja mam tak samo z tyciem. kilogram na tydzien leci jak nic. juz przytyłam z 16 kilo od poczatku ciazy. ciekawe kiedy zgubie ten nadmiar tłuszczu który zgromadziłam:dry: ale pewni stosunkowo szybko bo ja lece z wagi raz dwa troche stresu odrobina ruchu i nawet nie wiem kiedy mam niedowage :dry: moja standarowa waga to 45-47 kg..

moja waga też idzie w górę będzie juz tego koło 14 kg , ale ostatnio zjadam bez przesady jakieś 1,5 kg owoców na dzień- czuję się przy tym jak słonica szczególnie po śliwkach, które obok arbuza są w ostatnio w czołówce.Ale z drugiej strony juz niedługo pewnie nie będę mogła ich jeść. Za to rozstępów zero tylko ten cellulit- na nogach jest tak ogromny, że przed samą sobą wstydzę się rozebrać- ale pocieszam się tym,że w przeciwieństwie do rozstępów jego można się pozbyć

ja mam nadzieje ze to ten cellulit wodny i zejdzie jak najszybciej...wczoraj cos mnie pokusilo i obejrzalam sie w lustrze od tylu, szkoda patrzec...pupa wyglada jak prawdziwa skora od pomaranczy...
oby zniknal szybko...

Też mam nadzieję, że po ciąży ten cellulit trochę się zmniejszy jak zrzucę wagę, bo znam siebie i wiem, że ćwiczyć nie będę, bo jestem leniwa i nie będzie mi się chciało:-) Pozostaje liczyć na cud
34t + 6 kg

reklama
Ja pobiłam was chyba wszystkie mam już 20 kg na +:szok::szok::szok:Na szczęście nie boli mnie kręgosłup zawsze myślałam że przy takiej wadze siadają plecy ale nie jest ok.Polowa tej wagi to woda zatrzymana w organizmie mam ciało jak gąbka ,ale wszystkie badania ok gin powiedział że to taki mój urok i po porodzie wszystko minie.Mam nadzieje!:wściekła/y:

=

Do góry