Ja 2 tygodnie temu miałam 12 kg na "+". Jutro idę do gina to zweryfikuję swoją wagę. Muszę jeszcze przed porodem zjeść kilka moich ulubionych dań, które przy karmieniu będą wykluczone i zaczynam już ścisłą dietę, choć mówią że w 9 miesiącu już się nie tyje... ale znając moje możliwości to ja będę potrafiła przytyć jak nie zacznę kontrolować tego co w siebie wpycham
reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Ja również muszę zacząć kontrolować to co jem bo u mnie już 15,5 kg na plusie. Nie chce więcej przytyć
ja wczoraj kupiłam sobie princesse i snickersa....dziś też planuję zjeść coś słodkiego i dobrego, poza tym ... jakieś niezdrowe frytki czy hamburgery...no muszę je zjeść już teraz bo odrazu po urodzeniu chcę iść na ścisłą dietę...
enka75
mamuśka :)
Anneczko- chyba nie chodzi Ci o dietę odchudzającą Jeśli będziesz karmiła piersią to sam pediatra zakaz odchudzania wprowadzi. Lepiej po prostu stawiać na racjonalne odżywianie :-)ja wczoraj kupiłam sobie princesse i snickersa....dziś też planuję zjeść coś słodkiego i dobrego, poza tym ... jakieś niezdrowe frytki czy hamburgery...no muszę je zjeść już teraz bo odrazu po urodzeniu chcę iść na ścisłą dietę...
iwona85cz, jot79 nie martwmy sie, ja już też 18 na plusie, choć to już 37tydz i teraz nie przybywa tak dużo, wczoraj mi kolezanka (tak na marginesie 50letnia) powiedziała, ze nie wygladam żebym tyle przytyła, ewidentnie poszło w wielki brzuch, wiec się pocieszam, no i napewno teraz mniej przybyło przez 2 tyg, jak mnie łapie głód staram sie troszkę "zapić woda" i np. zjeśc ogórka zamiast bułkę czy owoca
a zgubić zgubimy, a jak nie, to nic złego sie nie stanie, pomyśl sobie ile kobiet po porodzie chudnie, ze wyglada jak szkapy i chciałby choć z 5 kilo przytyć
a zgubić zgubimy, a jak nie, to nic złego sie nie stanie, pomyśl sobie ile kobiet po porodzie chudnie, ze wyglada jak szkapy i chciałby choć z 5 kilo przytyć
oczywiście że nie o taką dietę mi chodzi na czas karmienia jak najbardziej zdrowe odżywianie - to co będzie potrzebne dla małej to będę jadła a jak już skończę karmić to dietetyczka mnie czeka...bo do normalnego stanu się chcę doprowadzić
jagoooodka
początek 37 tyg. i 10,5kg na plusie, do tego rozstępy na podbrzuszu i udach i cellulit mega gigantyczny...
reklama
ewusek1203
Oj Jagoooodka! Nawet nie mów o cellulicie. U mnie jest masakryczny. A na dodatek rozstępy jakieś na brzuchu. O dziwo w pierwszej ciąży na brzuchu nie miałam w ogóle rozxstępów a brzuszysko miałam na serio gigantyczne!