reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
laseczki to, to nie jest tak, ze rozstępy się robią jak skóra się "rozchodzi " podczas tycia ?
tzn pęka bo jest za malo elastyczna - ja to zawsze tak jakoś sobie wyobrażałam, a tu anneczkaaa obala moją hipoteze :)

laseczki to, to nie jest tak, ze rozstępy się robią jak skóra się "rozchodzi " podczas tycia ?
tzn pęka bo jest za malo elastyczna - ja to zawsze tak jakoś sobie wyobrażałam, a tu anneczkaaa obala moją hipoteze :)
Tola- no gdyby tak było to byłybysmy szczęśliwe :-) niestety opcja uwarunkowan genetycznych, gdy jest mało elastyny czy czegoś tam w skórze wówczas dochodzi do rozstępów. Obecnie odpukać nie mam żadnego ale mam z okresu dojrzewania gdzie byłam wyyyysokim chudzielcem a rozstępy się zrobiły :baffled:

RENIFER moim marzeniem właśnie jest żeby do końca ciąży prztyć do 80kg zostało mi jeszcze 3kg do tej wagi ale chyba ja przekrocze:((((

mało przytyłam owszem - ale rozstępów mam w cholerę niestety...

pocieszę was że mimo że przytyłam 5kg to pewnie ważę więcej od każdej z was;) jestem wielka mimo niewielu kilogramów na + :) przed ciążą duuużo przytyłam ( po dietach cud...) jakbym teraz przytyła ponad 10kg..to wyglądałabym jak potwór ... hipopotam ... wieloryb ... ;) a tak to wyglądam na wielką ciężarówkę :)

no to ja was pobiłam, w 33 tyg wazyłam 18+, teraz boję się wejść na wagę, brzuch 102 cm; na szczęście zero rozstępów, za to cellulit na nogach tragiczny. Ja jednak przyjmuje że moge dojść do 25 kg+, trudno taki czas

reklama
Do góry