reklama
enka75
mamuśka :)
Tola- no gdyby tak było to byłybysmy szczęśliwe :-) niestety opcja uwarunkowan genetycznych, gdy jest mało elastyny czy czegoś tam w skórze wówczas dochodzi do rozstępów. Obecnie odpukać nie mam żadnego ale mam z okresu dojrzewania gdzie byłam wyyyysokim chudzielcem a rozstępy się zrobiłylaseczki to, to nie jest tak, ze rozstępy się robią jak skóra się "rozchodzi " podczas tycia ?
tzn pęka bo jest za malo elastyczna - ja to zawsze tak jakoś sobie wyobrażałam, a tu anneczkaaa obala moją hipoteze
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
33t2d = 12 kg na plusie
waze 79 kg, jeszcze 1 kg i sie wkurze
u mnie 13 kg na plusie w 35t2d, waze 80 kg, wkurzyłam sie , dopiero teraz włączyło mi sie ssanie...
obwód brzuszka 108 cm
mało przytyłam owszem - ale rozstępów mam w cholerę niestety...
pocieszę was że mimo że przytyłam 5kg to pewnie ważę więcej od każdej z was jestem wielka mimo niewielu kilogramów na + przed ciążą duuużo przytyłam ( po dietach cud...) jakbym teraz przytyła ponad 10kg..to wyglądałabym jak potwór ... hipopotam ... wieloryb ... a tak to wyglądam na wielką ciężarówkę
pocieszę was że mimo że przytyłam 5kg to pewnie ważę więcej od każdej z was jestem wielka mimo niewielu kilogramów na + przed ciążą duuużo przytyłam ( po dietach cud...) jakbym teraz przytyła ponad 10kg..to wyglądałabym jak potwór ... hipopotam ... wieloryb ... a tak to wyglądam na wielką ciężarówkę
jot79
Fanka BB :)
no to ja was pobiłam, w 33 tyg wazyłam 18+, teraz boję się wejść na wagę, brzuch 102 cm; na szczęście zero rozstępów, za to cellulit na nogach tragiczny. Ja jednak przyjmuje że moge dojść do 25 kg+, trudno taki czas
ewusek1203
Fanka BB :)
A u mnie 36 tydzień +10kg.
reklama