reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
Ja sie ciesze bo jakoś nie tyje w zastraszającym tempie:-Ddzisiaj zaczełam 26 tydzień i przytyłam dokładnie 6,7kg bardzo sie ciesze.
Juz jutro bede w domu to musze wykopać moja książeczke z pierwszej ciąży i sobie porównam ile wtedy było;-)

Ja mam nadwagę bez ciąży 164 /79. Teraz zaszłam nie dawno w ciąże. Martwię się, że będę bardzo gruba a chciałabym schludność. Nie wiem czy w czasie ciąży można coś schludność. Nie znam się na tym. Jak się odżywiacie, ze po porodzie wracacie do swojej wagi a nawet niższej. Bardzo mnie to ciekawi.

karolina o chudnięciu pomyśl później, po porodzie. Teraz po prostu zdrowo i rozsądnie się odżywiaj, bo najważniejsze jest zdrowie Twoje i dzidziusia. Unikaj kalorycznych zachcianek i ciesz się swoim stanem. Kobietki w ciąży zawsze wyglądają pięknie!! :tak:
A z tego co dziewczyny piszą, po porodzie natura robi swoje, jedne chudną w oczach inne nie. Jeśli nie, to po prostu trzeba próbować normalnych metod, czyli dobrać odpowiedni sposób odżywiania + sport który lubisz + akceptacja tego, że jesteś jaka jesteś :tak:
Powodzenia i gratuluję ciąży!

Ja mam nadwagę bez ciąży 164 /79. Teraz zaszłam nie dawno w ciąże. Martwię się, że będę bardzo gruba a chciałabym schludność. Nie wiem czy w czasie ciąży można coś schludność. Nie znam się na tym. Jak się odżywiacie, ze po porodzie wracacie do swojej wagi a nawet niższej. Bardzo mnie to ciekawi.

Karolina najważniejsze to zdrowo się odżywiać, ja przeszłam na jarzynki i gotowane mięsko, rybę też oczywiście gotowaną lub na parze, do tego owoce , których jest teraz dużo. Zrezygnowałam z tradycyjnych obiadów, chleba i kolacja ok. 18-19. Waga stoi od paru tygodni. Wiem ,że to duzo wyrzeczeń jak na kobietę ciężarną ,ale da się przyzwyczaić, tym bardziej ,że po porodzie też trzeba będzie trzymać dietkę przy karmieniu

przed Jagodka wazylam 50 kg i przytylam 22 kg w czasie ciazy :zawstydzona/y: teraz nie wiem dokladnie ile wazylam przed ta ciaza w kazdym badz razie w 10 tyg wazylam 58kg a teraz w 25tygodniu 64.5kg nie wiem, jak to bedzie dalej bo apetyt na maxa

reklama
Do góry