reklama
hehehehe no tak ja już chyba położę się spaciu
oczywiście że kg a pasa nie liczę bo by się okazało że jest jeszcze więcej tych km ;-) ale brzusio rośnie fajowo, dziś kupiłam bluzeczkę choć wygląda jak sukieneczka mini ;-) to brzusio taki okrąglutki fajniutki, uwielbiam go a brzdąca w środku jeszcze bardziej :-)
oczywiście że kg a pasa nie liczę bo by się okazało że jest jeszcze więcej tych km ;-) ale brzusio rośnie fajowo, dziś kupiłam bluzeczkę choć wygląda jak sukieneczka mini ;-) to brzusio taki okrąglutki fajniutki, uwielbiam go a brzdąca w środku jeszcze bardziej :-)
Ostatnia edycja:
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
trudny ten wątek oj trudny...i dlatego ważę się tylko u gina i mam to w ......:-)
ja waże sie co pare dni w domu, ale generalnie to sie az tak waga nie przejmuję...
a nie tyje tyle co w pierwszej ciazy z dwóch powodów:
1. miki - wciaz musze za nim ganiac
2. mąż - jest na diecie juz trzeci miesiac i ja nie moge za bardzo przy nim podjadac... czesto bym dała sie posiekać za pizze wieczorem, /np. dziś/ ale przeciez samej mi nie da jesc...
ewusek1203
Fanka BB :)
Byłam u gina w poniedziałek i mam juz 8 kg na plusie (4 kg w przeciągu ostatnich 4 tygodni )
enka75
mamuśka :)
startowałam z 59kg przy 175 teraz 67kg- jeszcze ostatnie 3 miesiące zobaczymy ile przybędzie. acha nie piszcie że "tyjecie" lecz "przybieracie na wadze" CIĘŻARÓWKI NIE TYJĄ LECZ PRZYBIERAJĄ NA WADZE :-) - to taka moja maksyma
Alex91
wrześniowa mama 2009
A ile macie w brzuszkach? U mnie 90cm w najszerszym miejscu
rezeda
Syla, ja też w ostatnim miesiącu nie przytyłam nic. Na razie nadal 6,5 kg na plusie.
reklama
vanilla_sky
w piatek lekarz mnie ważył... wreszcie na plus...aż kilogram