reklama
iwona85cz
Fanka BB :)
Zaczął się 19 tc a ja już mam 7 kg na plusie.Czuję że nie długo będę się toczyć!!!Słyszałam że to sprawka duphastonu,ja niestety muszę go brać do końca ciąży.
Też biorę duphaston i tez słyszałam ze po nim tak sie grubnie.
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
hihih ja biore duphaston od 5 miesiecy bo od 16 dnia cyklu za nim zaszlam w ciąze, teraz do tego luteine , narazie mam 9 kg na minusie i nic nie tyje..
a tyje sie raczej od jedzenia;-) no ale niestety taki los ciężarnej, mniej ruchu to więcej kg nawet jesli nie je sie więcej.
a tyje sie raczej od jedzenia;-) no ale niestety taki los ciężarnej, mniej ruchu to więcej kg nawet jesli nie je sie więcej.
DOODA
wrześniowa mama :)
Jeżeli chodzi o mnie to brałam duphaston do 15 tygodnia i przytyło mi się 7kg ,jadłam raczej z głową,więc to może jego sprawka
Paula_84
Aktywna w BB
jaz kolei 16 tc i pół kilo na plusie ale po brzuchu widzę jakbym przytyła ze3 albo 4 co najmniej chyba i tak sie dobrze trzymam jak narazie ;-) jeżeli w 4miesiace mało przytyłam a powiem ze jem sporo nie patrze jak głupol aby waga nie rosła bo wiem że to dla mojego dzidziusia robie pozniej sie jakos zrzuci wrazie co nie mam racji? jak sie będę chwalic w 9 miesiącu ciekawa jestem co powiem Wam wtedy:-) ale wiem że jak sie przytyje dosłownie parę kilo to jest ciężko bardzo ciężko....
Witam.
Ja startowałam z wagą 44 kg a w pierwszych tygodniach podczas wymiotów schudłam do 42 kg. A dziś czyli w 19 tyg. mam już 46 kg. Mam nadzieje że się trochę rozkręce i przytyje przynajmniej do 55-bo nigdy w życiu tyle nie ważyłam hehe
Ja startowałam z wagą 44 kg a w pierwszych tygodniach podczas wymiotów schudłam do 42 kg. A dziś czyli w 19 tyg. mam już 46 kg. Mam nadzieje że się trochę rozkręce i przytyje przynajmniej do 55-bo nigdy w życiu tyle nie ważyłam hehe
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
a tak powinnysmy tyc... u mnie jest narazie idealnie...
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.