reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Jak was czytałam wcześniej to myślałam, że tylko ja tyję! Kamień z serca :-D

btw. 5 kg na plusie i 19 (21?) tydzień ;)

reklama
...aaaa.. i dodam, że ostatnie 3kg w przeciągu ostatnich 2 tyg :] jeżeli taka tendencja się utrzyma, to niedługo będę się toczyć :-D

Uf- oficjalnie przekroczylam 50 kg - na ostatniej wizycie w piatek wazylam 51 kg :-D:-D:-D , a pielegniarka jak sie ucieszyla widzac ze przytylam ..... a ja jej na to ze nie ma sie z czego cieszyc :no::-p,
No wiem wiem ze musze zlapac pare kilo w ciazy - oby pozniej tylko nie zostaly:-);-)- chociaz moj M pewnie by sie ucieszyl i nie slyszalabym ciagle - jak Cie przytulam to tylko kosci czuje :-D:-)

To ja też się pochwalę, póki co 2,5 kg do przodu. Zaczynałam z wagą 46, teraz jest 48,5. Po drodze były różne spadki :sorry: wagi, ale teraz się utrzymuje. Do 50 zostało mi 1,5 kg ;-)

...aaaa.. i dodam, że ostatnie 3kg w przeciągu ostatnich 2 tyg :] jeżeli taka tendencja się utrzyma, to niedługo będę się toczyć :-D

Ja mam dokładnie to samo ... i już zaczynam pomału się bac że potem mi tak zostanie :sad: i będe miała dramat ze zrzuceniem tego po ciąży ...

początek 19 tyg. - 2,5 kg na plusie (0,5 kg jeśli przyjmę wagę wyjściową, bo najpierw schudłam 2 kg a potem przytyłam te 2,5)

No to i mi już brzuszek wyskoczył. Nadal jest malutki, ale krąglutki już.:-D Śmiesznie to wygląda jak np.leżę, bo kości biodrowe cały czas mi wystają, a między nimi mała piłeczka.:rofl2: Wróciłam dziś od gina na wadze 55kg czyli od początku ciąży jakieś 1,5kg-2kg ;-)(a jestem w 18tyg)

reklama
ja też w 18 tyg jestem i dziś sie ważyłam i dokładnie 0,9 kg na plusie...a od ostatniej wizyty to nawet schudłam - nie wiem dlaczego bo brzuszek normalnie rośnie...:)

Do góry