reklama
henrietta5
Fanka BB :)
u mnie odwrotnie na początku tyłam a teraz waga stoi w miejscu od ponad 2 tygodni
calineczka76
Uf- oficjalnie przekroczylam 50 kg - na ostatniej wizycie w piatek wazylam 51 kg , a pielegniarka jak sie ucieszyla widzac ze przytylam ..... a ja jej na to ze nie ma sie z czego cieszyc ,
No wiem wiem ze musze zlapac pare kilo w ciazy - oby pozniej tylko nie zostaly:-);-)- chociaz moj M pewnie by sie ucieszyl i nie slyszalabym ciagle - jak Cie przytulam to tylko kosci czuje :-)
No wiem wiem ze musze zlapac pare kilo w ciazy - oby pozniej tylko nie zostaly:-);-)- chociaz moj M pewnie by sie ucieszyl i nie slyszalabym ciagle - jak Cie przytulam to tylko kosci czuje :-)
rezeda
To ja też się pochwalę, póki co 2,5 kg do przodu. Zaczynałam z wagą 46, teraz jest 48,5. Po drodze były różne spadki wagi, ale teraz się utrzymuje. Do 50 zostało mi 1,5 kg ;-)
iwona85cz
...aaaa.. i dodam, że ostatnie 3kg w przeciągu ostatnich 2 tyg :] jeżeli taka tendencja się utrzyma, to niedługo będę się toczyć
Ja mam dokładnie to samo ... i już zaczynam pomału się bac że potem mi tak zostanie i będe miała dramat ze zrzuceniem tego po ciąży ...
kari_26
wrześniowa mama 2009
u mnie 17 tydzień i +5 trochę siem martwię że to za szybko i za dużo( mam szczerze doła przez to...
jagoooodka
początek 19 tyg. - 2,5 kg na plusie (0,5 kg jeśli przyjmę wagę wyjściową, bo najpierw schudłam 2 kg a potem przytyłam te 2,5)
Alex91
wrześniowa mama 2009
No to i mi już brzuszek wyskoczył. Nadal jest malutki, ale krąglutki już. Śmiesznie to wygląda jak np.leżę, bo kości biodrowe cały czas mi wystają, a między nimi mała piłeczka. Wróciłam dziś od gina na wadze 55kg czyli od początku ciąży jakieś 1,5kg-2kg ;-)(a jestem w 18tyg)
reklama