reklama
MamaKarola
Zaciekawiona BB
Chciałabym ważyć 50 kilo a tak ważę 68 przy wzroście. MOże kiedyś dojdę do wagi sprzed ciąży.
jdt
Zaciekawiona BB
Ja mam 170cm i ważę 52, choć przed ciążą było 60. Nic się nie odchudzałam, jem wszystko, mnóstwo słodyczy, a waga stoi. Każdy się mnie pyta czy mnie głodzą, albo że anorektyczka i takie tam. Wkurza mnie to strasznie, pewnie tak samo jak kogoś kogo nazywają grubsem!! Każdy powinien się zająć tym ile on sam waży i co je i czy je, a nie wtykać się w życie innych.!
O jak madrze, zwlaszcza ostatnie zdanieJa mam 170cm i ważę 52, choć przed ciążą było 60. Nic się nie odchudzałam, jem wszystko, mnóstwo słodyczy, a waga stoi. Każdy się mnie pyta czy mnie głodzą, albo że anorektyczka i takie tam. Wkurza mnie to strasznie, pewnie tak samo jak kogoś kogo nazywają grubsem!! Każdy powinien się zająć tym ile on sam waży i co je i czy je, a nie wtykać się w życie innych.!
Michasia84
Fanka BB :)
oj zazdroszczę tym które ważą malutko ja zawsze byłam "ciężkawa" ;-) dzisiaj jest mój 14 dzień intensywnych ćwiczeń.. jutro z rana najpierw toaleta a zaraz potem, jeszcze przed śniadankiem waga i miara.. tylko coś czuję że minione 7 dni nie były zbyt owocne :-(
Każdy powinien się zająć tym ile on sam waży i co je i czy je, a nie wtykać się w życie innych.!
Amen:-)
doriska_26
oj zazdroszczę tym które ważą malutko ja zawsze byłam "ciężkawa" ;-) dzisiaj jest mój 14 dzień intensywnych ćwiczeń.. jutro z rana najpierw toaleta a zaraz potem, jeszcze przed śniadankiem waga i miara.. tylko coś czuję że minione 7 dni nie były zbyt owocne :-(
oj ja też zazdroszcze ja też z tych grubokoscistych, Michasia powodzenia
vanilla_sky
ja po porodzie szybko wrócilam do odpowiedniej wagi...nawet wazylam dwa kilogramy mniej niz przed ciaza... Ale teraz troche mi przybylo, mimo ze jem duzo mniej, a moje tempo dnia jest mega zawrotne.. :/ no i wyglada to tak ze przy wzroscie 170 waga to 58 kg :/ tak z 5 kg bym sie chciala pozbyc... ale po 9 godzinach w pracy nie mam sily juz nawet kiwnac palcem u stopy ...a przy dzidzi tez trzeba sie jeszcze "nazginac"
reklama
ewusek1203
Ja też zazdroszę. Chętnie oddałabym komuś z 10 kg - całkiem za darmo:-)