reklama
calineczka76
Fanka BB :)
u mnie waga stoi... az zaczynam sie niepokoic... w pierwszej ciazy miałam juz na tym etapie 10 kg na plusie... teraz nie chce az tyle miec, ale moze choc kilo czy dwa... jem jem i jem... a jak sie przejem to pawiuje... a waga stoi... moze to przez brak słodyczy?
Wiesz ja jestem pewna ze to brak slodyczy - moja waga tez zaczarowana a przed ciaza moglam zyc na czekoladzie , batonikach mietowych , ciasteczkach i yogurtach dla zdrowka a teraz na to wszystko patrzec nie moge - tylko zapach wedzonej wedlinki przyciaga mnie do lodowki .........
Guziczek87
Pracująca mamuśka
ważyłam sie kilka dni przed zrobieniem testu i wyszlo ze ważę 58kg a teraz po mdłościach i wizytach u pana kibelka ważę 53kg fajny wynik dobrze sie z taka waga czuje bo milam faldke na brzuszku a teraz tak lanie wyglada jednak do czasu....
kasiunia123
Fanka BB :)
Wczoraj byłam ważona w szpitalu (jak byłam na badaniu z krwi) i waga pokazała 58,1 czyli tak jak myślałam, od początku ciąży przytyłam tylko 2kg.
u mnie odwrotnie, slodycze jogurty ciasteczka a wedliny miesa bleeeeeeWiesz ja jestem pewna ze to brak slodyczy - moja waga tez zaczarowana a przed ciaza moglam zyc na czekoladzie , batonikach mietowych , ciasteczkach i yogurtach dla zdrowka a teraz na to wszystko patrzec nie moge - tylko zapach wedzonej wedlinki przyciaga mnie do lodowki ..
165cm ale ja niedawno przestalam karmic piersia swojego synalka i nie zdazylam nabrac wagi -bo jak wiadomo jak sie karmi to sie chudnie w oczachOli ile Ty masz kobietko wzrostu? Ja przy tobie to jak potwór sezamkowy:-):-):-):-).
a teraz to juz zalamaka lekarz mnie wazyl-47 kilo ranyyschudla 2 kilo ale to przez te wymioty
reklama
Oli to Ty też chudzinka jesteś i tez preferujesz to co ja słodycze ciastka a najlepiej bita śmietana i truskawy. Jak poczuję mieso to uciekam gdzie pieprz rośnie)) Ciekawe na co nam to wróży ) bo mi prognozuja dziewczynę a jakoś czuję że to On. W każdym razie co będzie to będzie najukochańsze dziecko pod słoncem) no oczywiście jak Wasze)