reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
u mnie waga stoi... az zaczynam sie niepokoic... w pierwszej ciazy miałam juz na tym etapie 10 kg na plusie... teraz nie chce az tyle miec, ale moze choc kilo czy dwa... jem jem i jem... a jak sie przejem to pawiuje... :crazy: a waga stoi... moze to przez brak słodyczy?

Wiesz ja jestem pewna ze to brak slodyczy - moja waga tez zaczarowana a przed ciaza moglam zyc na czekoladzie , batonikach mietowych , ciasteczkach i yogurtach dla zdrowka a teraz na to wszystko patrzec nie moge - tylko zapach wedzonej wedlinki przyciaga mnie do lodowki .........

ważyłam sie kilka dni przed zrobieniem testu i wyszlo ze ważę 58kg a teraz po mdłościach i wizytach u pana kibelka ważę 53kg fajny wynik dobrze sie z taka waga czuje bo milam faldke na brzuszku a teraz tak lanie wyglada jednak do czasu....:dry:

u mnie był 1.5 kg spadek, już jest nadrobiony, 15tydz i kg na plusie (70,5kg na wadze u lekarza) u mnie w domku 70-wstyd:(

Wczoraj byłam ważona w szpitalu (jak byłam na badaniu z krwi) i waga pokazała 58,1 czyli tak jak myślałam, od początku ciąży przytyłam tylko 2kg.

Wiesz ja jestem pewna ze to brak slodyczy - moja waga tez zaczarowana a przed ciaza moglam zyc na czekoladzie , batonikach mietowych , ciasteczkach i yogurtach dla zdrowka a teraz na to wszystko patrzec nie moge - tylko zapach wedzonej wedlinki przyciaga mnie do lodowki ..
u mnie odwrotnie, slodycze jogurty ciasteczka a wedliny miesa bleeeeee:no::baffled:

Oli ile Ty masz kobietko wzrostu? Ja przy tobie to jak potwór sezamkowy:-):-):-):-).
165cm ale ja niedawno przestalam karmic piersia swojego synalka i nie zdazylam nabrac wagi -bo jak wiadomo jak sie karmi to sie chudnie w oczach:tak:

a teraz to juz zalamaka lekarz mnie wazyl-47 kilo ranyy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:schudla 2 kilo ale to przez te wymioty:-p

reklama
Oli to Ty też chudzinka jesteś i tez preferujesz to co ja słodycze ciastka a najlepiej bita śmietana i truskawy. Jak poczuję mieso to uciekam gdzie pieprz rośnie:))) Ciekawe na co nam to wróży :)) bo mi prognozuja dziewczynę a jakoś czuję że to On. W każdym razie co będzie to będzie najukochańsze dziecko pod słoncem:)) no oczywiście jak Wasze:))

Do góry