reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
Hej babeczki aktualnie jestem w 12 tygodniu ciązy i jak narazie przytyłam ok 0,5kg.:)Nie obiadam sie zbytnio tzn nie jem za dwoje, ponieważ robilam tak w pierwszej ciązy i przytyłam ok 28 kg!!!!!!dlatego teraz patrze na to co jem.wole zjeść mniej ale coś na co mam naprawde ochote:)czekam na wasze posty ile wy juz przytłyście??

a na głównym była prośba o niepowielanie watków.......... przecież mamy juz watek tyjemy/chudniemy ........... :tak::-D:tak: bo za chwilkę zrobi sie bałagan !!!!!!

a ja dziewczyny jak dotąd trzymam wagę - ważyłam sie u ginki 5 lutego i 2 marca i waga ani drgnęla:-D tylko ze ona ma jakąś dziwna wagę - dodaje 2 kg - u siebie na wdze podobnego typu ważę 61 a u niej 63 ale najważniejsze ze narazie nie zmienia się ani na jednej ani na drugiej;-)

To super :( bo ja od pierwszych tygodni zero mdlosci i mega apetyt :(( nie do pohamowania a jak nie zjem to zaslabniecia, bole zoladka i ssanie niemilosierne wiec ... JEM i po tych 14 tygodniach jedzenia (a lody i slodycze to nie moge sie opedzic, przed ciaza nie jadlam WOGOLE slodyczy - nie lubie a teraz masakra, mc jadlam lody co wieczor jednego, paczek na sniadanie, wafelek, rogalik) 3kg do przodu i w pasie mierzylam sie 95 cm wiec duzo hmmm chyba w brzuch i cycki bo rozmiar mi sie zrobl 75 D duze :)), o nogach ciezko powiedziec bo w spodnie wchodze tylko w brzuchu nie dopinam sie to juz nie nosze ale ciazowe kupilam w swoim rozmiarze :)) zobaczymy, brzuch juz mam na 6 mc wielki :))

Dziewczyny poczekajcie poczekajcie nawet sie nie obejrzymy jak bedziemy mialy wszystkie takie bebenki ze hej:-D:-D:-D

U nmnie poki co rowniez stoi;-)

Ja z tytułu siusiowego przymusu nocnego wstawania - zajadam się czekoladkami - co wyjście do łazienki - to nowa porcyjka czekoladek - i usiłuję sobie tłumaczyć, że gorzko tego kiedyś pożałuję - jednak głupota walkę zwycięża. Obiecałam już sobie, że nie kupię nic słodkiego, tak żeby w domu nic nie było - pierwszej nocy wcinałam krem czekoladowy łyżeczką - drugiej nocy to samo. Jak się krem skończył - z jęzorem na brodzie biegłam do sklepu po zapasy... Echhhh a później będę tego żałować hehehe

Ja slodyczami tez nie pogardze:-) ale raczej ciagnie mnei do sledzi, zoltego sera z ketchupem i oliwek, i soku pomidorowego wypijam cysterny, moze dlatego, ze owocowe soki to nie moj konik:szok:

Dziewczyny u Nas 13 tydzień i waga stoi w miejscu 62,5...wszystko idzie w kruszynkę, która juz 7cm mierzy:-):-):-)
pozazdroscic :tak:

Chociaz ja wlasciwie poza tym ze w obwodzie brzucha mi przybylo to reszte mysle mam taka sama, bo jak Kroptusi brakuje mi tylko w pasie centymertow kilku w starych spodniach ;-)a ciazowe tez mam w starym rozmiarze oby tak zostalo :-D

reklama
To super :( bo ja od pierwszych tygodni zero mdlosci i mega apetyt :(( nie do pohamowania a jak nie zjem to zaslabniecia, bole zoladka i ssanie niemilosierne wiec ... JEM i po tych 14 tygodniach jedzenia (a lody i slodycze to nie moge sie opedzic, przed ciaza nie jadlam WOGOLE slodyczy - nie lubie a teraz masakra, mc jadlam lody co wieczor jednego, paczek na sniadanie, wafelek, rogalik) 3kg do przodu i w pasie mierzylam sie 95 cm wiec duzo hmmm chyba w brzuch i cycki bo rozmiar mi sie zrobl 75 D duze :)), o nogach ciezko powiedziec bo w spodnie wchodze tylko w brzuchu nie dopinam sie to juz nie nosze ale ciazowe kupilam w swoim rozmiarze :)) zobaczymy, brzuch juz mam na 6 mc wielki :))

no brzusiu masz super , aż chodzę i tylko mój oglądam a tu prawie nic , oprócz tłuszczyku oczywiście no ale już bliżej niż dalej do tego brzucha więc cierpliwie czekam. Ja `zaczęłam od 59 teraz mam 63 - czyli 4 kilogramy do przodu

Ostatnia edycja:
Do góry