reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Hej babeczki aktualnie jestem w 12 tygodniu ciązy i jak narazie przytyłam ok 0,5kg.Nie obiadam sie zbytnio tzn nie jem za dwoje, ponieważ robilam tak w pierwszej ciązy i przytyłam ok 28 kg!!!!!!dlatego teraz patrze na to co jem.wole zjeść mniej ale coś na co mam naprawde ochoteczekam na wasze posty ile wy juz przytłyście??
a na głównym była prośba o niepowielanie watków.......... przecież mamy juz watek tyjemy/chudniemy ........... bo za chwilkę zrobi sie bałagan !!!!!!
filantropek76
Fanka BB :)
a ja dziewczyny jak dotąd trzymam wagę - ważyłam sie u ginki 5 lutego i 2 marca i waga ani drgnęla tylko ze ona ma jakąś dziwna wagę - dodaje 2 kg - u siebie na wdze podobnego typu ważę 61 a u niej 63 ale najważniejsze ze narazie nie zmienia się ani na jednej ani na drugiej;-)
To super bo ja od pierwszych tygodni zero mdlosci i mega apetyt ( nie do pohamowania a jak nie zjem to zaslabniecia, bole zoladka i ssanie niemilosierne wiec ... JEM i po tych 14 tygodniach jedzenia (a lody i slodycze to nie moge sie opedzic, przed ciaza nie jadlam WOGOLE slodyczy - nie lubie a teraz masakra, mc jadlam lody co wieczor jednego, paczek na sniadanie, wafelek, rogalik) 3kg do przodu i w pasie mierzylam sie 95 cm wiec duzo hmmm chyba w brzuch i cycki bo rozmiar mi sie zrobl 75 D duze ), o nogach ciezko powiedziec bo w spodnie wchodze tylko w brzuchu nie dopinam sie to juz nie nosze ale ciazowe kupilam w swoim rozmiarze ) zobaczymy, brzuch juz mam na 6 mc wielki )
Karolina Tinetina
Dziewczyny u Nas 13 tydzień i waga stoi w miejscu 62,5...wszystko idzie w kruszynkę, która juz 7cm mierzy:-):-):-)
Ja z tytułu siusiowego przymusu nocnego wstawania - zajadam się czekoladkami - co wyjście do łazienki - to nowa porcyjka czekoladek - i usiłuję sobie tłumaczyć, że gorzko tego kiedyś pożałuję - jednak głupota walkę zwycięża. Obiecałam już sobie, że nie kupię nic słodkiego, tak żeby w domu nic nie było - pierwszej nocy wcinałam krem czekoladowy łyżeczką - drugiej nocy to samo. Jak się krem skończył - z jęzorem na brodzie biegłam do sklepu po zapasy... Echhhh a później będę tego żałować hehehe
Ja slodyczami tez nie pogardze:-) ale raczej ciagnie mnei do sledzi, zoltego sera z ketchupem i oliwek, i soku pomidorowego wypijam cysterny, moze dlatego, ze owocowe soki to nie moj konik
pozazdroscicDziewczyny u Nas 13 tydzień i waga stoi w miejscu 62,5...wszystko idzie w kruszynkę, która juz 7cm mierzy:-):-):-)
Chociaz ja wlasciwie poza tym ze w obwodzie brzucha mi przybylo to reszte mysle mam taka sama, bo jak Kroptusi brakuje mi tylko w pasie centymertow kilku w starych spodniach ;-)a ciazowe tez mam w starym rozmiarze oby tak zostalo
henrietta5
u mnie 4 kilo na plusie w 14 tygodniu
reklama
henrietta5
To super bo ja od pierwszych tygodni zero mdlosci i mega apetyt ( nie do pohamowania a jak nie zjem to zaslabniecia, bole zoladka i ssanie niemilosierne wiec ... JEM i po tych 14 tygodniach jedzenia (a lody i slodycze to nie moge sie opedzic, przed ciaza nie jadlam WOGOLE slodyczy - nie lubie a teraz masakra, mc jadlam lody co wieczor jednego, paczek na sniadanie, wafelek, rogalik) 3kg do przodu i w pasie mierzylam sie 95 cm wiec duzo hmmm chyba w brzuch i cycki bo rozmiar mi sie zrobl 75 D duze ), o nogach ciezko powiedziec bo w spodnie wchodze tylko w brzuchu nie dopinam sie to juz nie nosze ale ciazowe kupilam w swoim rozmiarze ) zobaczymy, brzuch juz mam na 6 mc wielki )
no brzusiu masz super , aż chodzę i tylko mój oglądam a tu prawie nic , oprócz tłuszczyku oczywiście no ale już bliżej niż dalej do tego brzucha więc cierpliwie czekam. Ja `zaczęłam od 59 teraz mam 63 - czyli 4 kilogramy do przodu
Ostatnia edycja: