Stokrotenka23
Fanka BB :)
Adeline kiedy masz endo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poniedziałek 6 sierpnia o ile jeszcze bedzie sens jechac, zobaczymy co w piatek okaże sie z dzieckiem.Adeline kiedy masz endo ?
Mocno ściskam, musi byc dobrze przeciez...Poniedziałek 6 sierpnia o ile jeszcze bedzie sens jechac, zobaczymy co w piatek okaże sie z dzieckiem.
Jakie masz wyniki?Hej kobitki mogę się przyłączyć? Mam pytanie czy któraś z was ma nadczynność tarczycy w ciąży i bierze thyrosan? Mi lekarz go przepisał w dużych dawkach bo mam złe wyniki i teraz się stresuje czy maluszkowi nie zaszkodzi
Hej kobitki mogę się przyłączyć? Mam pytanie czy któraś z was ma nadczynność tarczycy w ciąży i bierze thyrosan? Mi lekarz go przepisał w dużych dawkach bo mam złe wyniki i teraz się stresuje czy maluszkowi nie zaszkodzi
Też mam gravesa basedowa, ponad dwa lata wyniki były w porządku w tym 1,5 roku bez leków. Moje ostatnie tsh to 0.011 (0.27-4.2), ft3 10.37 ( 2-4.40) a ft4 4.04 (0.93-1.7). Jak je zobaczyłam to się załamałam bo się dobrze czułam. Teraz na lekach się gorzej czuje Dzisiaj ide do ginekologa na pierwszą wizytę, zobaczymy co on na to.
Też mam gravesa basedowa, ponad dwa lata wyniki były w porządku w tym 1,5 roku bez leków. Moje ostatnie tsh to 0.011 (0.27-4.2), ft3 10.37 ( 2-4.40) a ft4 4.04 (0.93-1.7). Jak je zobaczyłam to się załamałam bo się dobrze czułam. Teraz na lekach się gorzej czuje Dzisiaj ide do ginekologa na pierwszą wizytę, zobaczymy co on na to.