reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Też mam gravesa, wyniki jeszcze ponad norme i w piątek ponownie musze zrobić badania pewnie dalej będą podwyższone bo coś wolno spadją
A robiłaś badanie trab? Jakie miałaś wyniki? Ja teraz mam coś 4.65 przy normie do 1,75 także są wysoko ;(
A robiłaś badanie trab? Jakie miałaś wyniki? Ja teraz mam coś 4.65 przy normie do 1,75 także są wysoko ;(
Jeszcze nie bo ostatnio robiłam jeszcze inne badania i zapomniałam.
polcia177
Ja też tsh miałam 2.2 tylko właśnie ft4 bede robić na następną wizytę. Mi kazał zostać przy 50tce.Tsh, spadło do 2.2 ciekawe,czy bede musiala dalej brac ta sama dawke ,czy większa, za to ft 4 wzrosło, o co z tym chodzi nie rozumiem, a to APTT jest dobre?Zobacz załącznik 893440
Przeciwciała masz super wynik. Ja mam zawsze koło 100 a po porodzie miałam 1300 takie miałam zapelnie tarczycy. Wiec sie ciesz
To super pocieszylas mnie, ja biore tabletki od 6 sieprnia to w sumie nie dlugo, moze jeszcze zmaleje, a na to ft 4 moze wagi tak nie przywiązywać jest troche ponad normę to pierwszy trymestr ,nie raz w labo różnie im wychodziJa też tsh miałam 2.2 tylko właśnie ft4 bede robić na następną wizytę. Mi kazał zostać przy 50tce.
Przeciwciała masz super wynik. Ja mam zawsze koło 100 a po porodzie miałam 1300 takie miałam zapelnie tarczycy. Wiec sie ciesz
polcia177
Przy dość dużym ft4 powinno tsh jeszcze ci spaść bo na zmiane dawki leków najpierw reaguje ft4. Dlatego mi w ciąży bada endo potem już same ft4To super pocieszylas mnie, ja biore tabletki od 6 sieprnia to w sumie nie dlugo, moze jeszcze zmaleje, a na to ft 4 moze wagi tak nie przywiązywać jest troche ponad normę to pierwszy trymestr ,nie raz w labo różnie im wychodzi
Wcześniej przy duzym tsh mialam 18.54 a teraz przy malym wiecej, mi sie wydaje,ze oni w labo tez dokladnie tak nie robia co do jednegoPrzy dość dużym ft4 powinno tsh jeszcze ci spaść bo na zmiane dawki leków najpierw reaguje ft4. Dlatego mi w ciąży bada endo potem już same ft4
reklama