frez.ja1987
Fanka BB :)
Nie wszędzie jest kolorowo. Myślę, że każda rodzina ma jakiegoś trupa w szafie. Ale to od nas zależy w jakich relacjach żyjemy i na co sobie pozwalamy.Szczerze? W ogóle nie chciałam pisać o kwestii finansów bo to nie są dla mnie tematy na forum
Są dwa powody dla których nie mogę się odciąć finanse (to nie są gorsze) i dzieci - bo dzieci ją kochają i uwielbiają i przez 10 lat jest najlepszą babcią na świecie. Jest ch*jową matką, ale babcią jest super. Czy tak można? No jak widać tak. To że wam się to w głowie nie mieści to już są wasze głowy. Więc nasza relacja jest trudna i ciężka. (ja ją przepracowuję na terapii, ona nie chce)
Po prostu pytałam o podobne historie - nie wiem może u wszystkich innych rodzin w Polsce jest tylko słodko i kraina miodem i mlekiem płynąca w każdym razie już mam to w głowie ułożone.
I życzę każdej z was szczęścia i powodzenia
No i jak dla mnie nie da się być złą matką, a dobrą babcią. Albo się jest dobrym człowiekiem, albo nie. A czy ktoś kto zdaje pytania o to kiedy poronisz czy kiedy usuniesz jest dobry to już sobie sama odpowiedz.