GratulacjeKobietki u mnie dziś 7+0 [emoji16]
W poniedziałek byłam na USG, serduszko bije, termin dwa dni później niż z om.
Poza tym, chyba zaczynam się zaokrąglać. [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Nie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
olka11135
Fanka BB :)
Nie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
To chyba raczej zależy od wysokości zarobków rodziców a nie od tego czy ma się dwójkę czy trójkę dzieci
Guni85
Jejku naprawdę? A czego tu zazdrościć w sensie tej kasy? Jejku no to naprawdę trzeba być w złej sytuacji finansowej żeby zazdrościć karty dużej rodzinyNie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
Zazdrość o 500+ przyczyną konfliktu sąsiedzkiego? - UWAGA!
Wyzwiska, plucie a nawet groźby karalne i wzajemne oskarżenia - tak wygląda codzienność dwóch rodzin z Olecka. W jednej z rodzin wychowuje się siedmioro dzieci, które są świadkami agresji. Czy podłożem konfliktu jest zazdrość o 500+?
uwaga.tvn.pl
Guni85
No to mowie- tragiczna sytuacja finansowa. Jestem w stanie sobie wyobrazić że tak może być. Osobiscie-nie doświadczyłam.Zazdrość o 500+ przyczyną konfliktu sąsiedzkiego? - UWAGA!
Wyzwiska, plucie a nawet groźby karalne i wzajemne oskarżenia - tak wygląda codzienność dwóch rodzin z Olecka. W jednej z rodzin wychowuje się siedmioro dzieci, które są świadkami agresji. Czy podłożem konfliktu jest zazdrość o 500+?uwaga.tvn.pl
Mi test w niedzielę wyszedł z drugą blada kreska, będzie to moje 3 dziecko. Jestem przerażona, mąż mnie zapewnia że wszystko będzie dobrze. Natomiast ja wczoraj przepłakałam pół dnia.... Mam już dzieci samodzielne i przeraża mnie powrót do pieluch po raz kolejny
HappyBabyMama
Mleko się rozlało nie ma co plakac będzie dobrze. Ciesz się jak już się stało. Wszytskiego dobrego.Mi test w niedzielę wyszedł z drugą blada kreska, będzie to moje 3 dziecko. Jestem przerażona, mąż mnie zapewnia że wszystko będzie dobrze. Natomiast ja wczoraj przepłakałam pół dnia.... Mam już dzieci samodzielne i przeraża mnie powrót do pieluch po raz kolejny
Helena!
Moderator
w lidlu zniżka z kartą rodziny przy zakupach za 300zł daje mi Ok. 2-3 zł upustu i ludzie tego mogą zazdrościć? Powaga?Nie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
reklama
We mnie się mieszają dwa uczucia. Staram się widzieć plusy tej sytuacji... Ale dziękujęMleko się rozlało nie ma co plakac będzie dobrze. Ciesz się jak już się stało. Wszytskiego dobrego.