reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć kobietki;)

Zuz inka,Kate,Misiarska
dzięki ,że pytacie --> właśnie wróciłam z nim od weterynarza--> dostał jeszcze 2 zastrzyki ,ale już jest lepiej..zjadł trochę więc licze ,że powoli bedzie szło do przodu .humorek też mu wrócił .

Zuza,Kate,Weroniczka
to Wy koło siebie praktycznie mieszkacie --> no proszę :-p

Zuz inka
daj znać co to za nadzwyczajna nadzwyczajność w tej szkole..

Katrina
no tak ,nie ma wyjścia..ząbki muszą wyjść -->oby lekko:tak:

Misiarska
a co to za doliny?? chłop czy kasa??

Haaaaanaaaaa

Kate
załatwiłaś sprawę z tą suszarką ??

miłego słonecznego popołudnia..

reklama
No ja nie wiem! Co za wiadomosc!

Majqa gratulacje dla Ciebie i caluski dla Adasia!!!! Wielki maly czlowiek :-)

Wisienko tulam:-(! Ja nieustajaca slomianka i strasznie mi z tym zle ale nie ma narazie pomyslu na zmiany

Bylam na zebraniu, na ktorym dyrektorka oswiadczyla ze dostala przykaz od burmistrza aby w ramach oszczednosci zlikwidowac jedna klase V i z trzech odzialow zrobic dwa :szok: na nasze rodzicow protesty powiedziala ze to juz nieodwolalne i zebranie jest tylko informacyjne :crazy::eek: toz to bedzie kolchoz 34 dzieci w jednej klasie...i to wlasciwie na rok bo potem przeciez gimnazjum...bezsens zupelny!!!

jak są dwie osoby, rodzice, i żadne się nie miga, można wszystko śmiało połączyć. nie jest pewnie łatwo, ale myslę, że z każdą sytuacją można sobie poradzić.

jak są dwie osoby, rodzice, i żadne się nie miga, można wszystko śmiało połączyć. nie jest pewnie łatwo, ale myslę, że z każdą sytuacją można sobie poradzić.
a cos wiecej w temacie bo nie zrozumialam dokladnie co autorka chciala przekazac :confused2:

Majqa - GRATULACJE!!!!! takie mialam przeczucia w sumie ;-)

Majqa - gratulacje synusia :-)
Mama - niestety ani jedno ani drugie... Po prostu dobija mnie sytuacja z moją rodzicielką... Mieszkamy daleko od siebie. Ja mam konflikt z jej bratem i jego nową młodszą żoną (dla której zostawił żonę z dwójką dzieci i w trakcie trwania małżeństwa zrobił sobie kolejnego dzieciaka). Najgorsze jest to, że oni mieszkają w tym samym mieście i to zawsze ja jestem tą złą w konflikcie... Szkoda mówić.... I teraz zastanawiam się, czy po prostu dać jej czas i przestać się odzywać, czy zadzwonić...
Dziś mój mężulek wraca :-D A potem my z nim na 3 tygodnie emigrujemy. Chociaż tyle
Zuz-Inka - Jakiś poroniony pomysł z tym łączeniem klas. Sama jestem nauczycielką, teraz chwilowo w stanie spoczynku, ale kompletnie nie rozumiem takich decyzji...

Zuzia - jak skończyłam 7-mą klasę, to zmieniono nam rejonizację (wybudowana została nowa szkoła) i część dzieciaków, zgodnie z adresem zamieszkania poprzenoszono do nowej szkoły. Idiotyzm kompletny bo na ostatnią ósmą klasę stworzono z nas (rozbitków) jedna klasę. Oczywiście klasa była okropna - na 28 osób tylko 8 dziewczyn, a chłopaków miałyśmy najgorszych łobuzów z naszego regionu. Zamiast przenieść np. część pierwszych klas od razu do nowej szkoły, to rozwalili klasy ósme.
A propos klas pierwszych - pamiętam, że wtedy było ich do literki "P" - dziecko nie zna jeszcze alfabetu, a chodzi do pierwszej O czy P (było 17 pierwszych klas).

witajcie;)

Misiarska
ehhh te rodzinne sprawy ..życzę podjęcia dobrej decyzji i pogody ducha:tak:

Wisieńka
dzięki za info o Majce
i tulę kochana...najgorsze pierwsze dni pewnie..potem sobie poukładasz troszkę :sorry:

Majqa
gratkiiii jak nie wiem co :)))
jesteś dzielną kobietką!
Adaśku --> witaj wiosennie :-D

Patik,Madlen
heloł:-) co u Was??

Katrina
miłego i spokojnego dnia:tak:

Zuz inka
masakra z tymi szkołami ..ciągle się słyszy,że gdzies coś zamykają ..zmniejszają ..ehhh

Azile,Joaś
????

Pawimi
syn pewnie pięknie na saksofonie gra :cool2:

Sempe
jak u Cię ..dajesz radę z tą ospą:eek:

pozdrawiam z pracy ..
miłego kochane.

reklama
majqa - wielkie gratki!!!!!!!!!!!!!!!! Witamy Cię Adaśku:-)

pisze jedna reką bo Jasiek maruda...ten tydzien taki zakrecony - zaliczyłam fryzjera - ale nie jestem zadowolona:sorry: wczoraj szczepienie Jaska, płakał strasznie, nie potrafiłam go uspokoić, popołudniu i wieczorem marudził, na szczescie czopek pomógł, dzisiaj znowu kontrola bioderek - wszystko ok, ale nachodziliśmy sie po szpitalu z nasza trójeczką. A jutro czeka mnie sprzatanie i pieczenie w towarzystwie dzieciaczków, bo w sobote najazd gosci:-)

przepraszam ale nie odniose sie teraz do tego co pisałyście, i sorki za brak polskich liter:sorry:

pozdrawiam goraco:-)

Do góry