reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć kobietki;)

Zuz inka,Kate,Misiarska
dzięki ,że pytacie --> właśnie wróciłam z nim od weterynarza--> dostał jeszcze 2 zastrzyki ,ale już jest lepiej..zjadł trochę więc licze ,że powoli bedzie szło do przodu .humorek też mu wrócił .

Zuza,Kate,Weroniczka
to Wy koło siebie praktycznie mieszkacie --> no proszę :-p

Zuz inka
daj znać co to za nadzwyczajna nadzwyczajność w tej szkole..

Katrina
no tak ,nie ma wyjścia..ząbki muszą wyjść -->oby lekko:tak:

Misiarska
a co to za doliny?? chłop czy kasa??

Haaaaanaaaaa

Kate
załatwiłaś sprawę z tą suszarką ??

miłego słonecznego popołudnia..

reklama
No ja nie wiem! Co za wiadomosc!

Majqa gratulacje dla Ciebie i caluski dla Adasia!!!! Wielki maly czlowiek :-)

Wisienko tulam:-(! Ja nieustajaca slomianka i strasznie mi z tym zle ale nie ma narazie pomyslu na zmiany

Bylam na zebraniu, na ktorym dyrektorka oswiadczyla ze dostala przykaz od burmistrza aby w ramach oszczednosci zlikwidowac jedna klase V i z trzech odzialow zrobic dwa :szok: na nasze rodzicow protesty powiedziala ze to juz nieodwolalne i zebranie jest tylko informacyjne :crazy::eek: toz to bedzie kolchoz 34 dzieci w jednej klasie...i to wlasciwie na rok bo potem przeciez gimnazjum...bezsens zupelny!!!

jak są dwie osoby, rodzice, i żadne się nie miga, można wszystko śmiało połączyć. nie jest pewnie łatwo, ale myslę, że z każdą sytuacją można sobie poradzić.

jak są dwie osoby, rodzice, i żadne się nie miga, można wszystko śmiało połączyć. nie jest pewnie łatwo, ale myslę, że z każdą sytuacją można sobie poradzić.
a cos wiecej w temacie bo nie zrozumialam dokladnie co autorka chciala przekazac :confused2:

Majqa - GRATULACJE!!!!! takie mialam przeczucia w sumie ;-)

Majqa - gratulacje synusia :-)
Mama - niestety ani jedno ani drugie... Po prostu dobija mnie sytuacja z moją rodzicielką... Mieszkamy daleko od siebie. Ja mam konflikt z jej bratem i jego nową młodszą żoną (dla której zostawił żonę z dwójką dzieci i w trakcie trwania małżeństwa zrobił sobie kolejnego dzieciaka). Najgorsze jest to, że oni mieszkają w tym samym mieście i to zawsze ja jestem tą złą w konflikcie... Szkoda mówić.... I teraz zastanawiam się, czy po prostu dać jej czas i przestać się odzywać, czy zadzwonić...
Dziś mój mężulek wraca :-D A potem my z nim na 3 tygodnie emigrujemy. Chociaż tyle
Zuz-Inka - Jakiś poroniony pomysł z tym łączeniem klas. Sama jestem nauczycielką, teraz chwilowo w stanie spoczynku, ale kompletnie nie rozumiem takich decyzji...

Zuzia - jak skończyłam 7-mą klasę, to zmieniono nam rejonizację (wybudowana została nowa szkoła) i część dzieciaków, zgodnie z adresem zamieszkania poprzenoszono do nowej szkoły. Idiotyzm kompletny bo na ostatnią ósmą klasę stworzono z nas (rozbitków) jedna klasę. Oczywiście klasa była okropna - na 28 osób tylko 8 dziewczyn, a chłopaków miałyśmy najgorszych łobuzów z naszego regionu. Zamiast przenieść np. część pierwszych klas od razu do nowej szkoły, to rozwalili klasy ósme.
A propos klas pierwszych - pamiętam, że wtedy było ich do literki "P" - dziecko nie zna jeszcze alfabetu, a chodzi do pierwszej O czy P (było 17 pierwszych klas).

witajcie;)

Misiarska
ehhh te rodzinne sprawy ..życzę podjęcia dobrej decyzji i pogody ducha:tak:

Wisieńka
dzięki za info o Majce
i tulę kochana...najgorsze pierwsze dni pewnie..potem sobie poukładasz troszkę :sorry:

Majqa
gratkiiii jak nie wiem co :)))
jesteś dzielną kobietką!
Adaśku --> witaj wiosennie :-D

Patik,Madlen
heloł:-) co u Was??

Katrina
miłego i spokojnego dnia:tak:

Zuz inka
masakra z tymi szkołami ..ciągle się słyszy,że gdzies coś zamykają ..zmniejszają ..ehhh

Azile,Joaś
????

Pawimi
syn pewnie pięknie na saksofonie gra :cool2:

Sempe
jak u Cię ..dajesz radę z tą ospą:eek:

pozdrawiam z pracy ..
miłego kochane.

reklama
majqa - wielkie gratki!!!!!!!!!!!!!!!! Witamy Cię Adaśku:-)

pisze jedna reką bo Jasiek maruda...ten tydzien taki zakrecony - zaliczyłam fryzjera - ale nie jestem zadowolona:sorry: wczoraj szczepienie Jaska, płakał strasznie, nie potrafiłam go uspokoić, popołudniu i wieczorem marudził, na szczescie czopek pomógł, dzisiaj znowu kontrola bioderek - wszystko ok, ale nachodziliśmy sie po szpitalu z nasza trójeczką. A jutro czeka mnie sprzatanie i pieczenie w towarzystwie dzieciaczków, bo w sobote najazd gosci:-)

przepraszam ale nie odniose sie teraz do tego co pisałyście, i sorki za brak polskich liter:sorry:

pozdrawiam goraco:-)

Do góry