reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się babeczki
mam nadzieje ze czesciej będe - humor pomału wraca - moze to wiosna która z każdym dniem piękniej wygląda - drzewa zaczynają kwitnąc - słoneczko - ciepły wiaterek..dobrze tak:happy:

majeczka - GRATULACJE!!! no tak cichaczem poszła i se urodziła - nu nu;-)
wisienka -dzięki za info no i trzymaj się --trudny okres - wszystko idzie oswoić--ale w końcówce ciąży--po prostu bywaj tu częściej - utulimy---a może jakąś imprezkę zrobimy--- jak to się z amerykańska nazywa "bejbi szałer";-)
mamusia jestem Słońce:-) biedny Bonuś - jak tam on się ma???
patik - świetny ten Twój krasnal! jak on tam się spisuje--jak dziewczynki reagują na brata---chyba sa bardzo za nim - co?
pawimi - no tak myśłałam ze u Was to się tam dzieje--az jestem ciekawa jakie tam smakowitości serwowałas---ja to łasuch jestem - samą kartę dań lubię czytać i już się ślinie:-D
weroniczka - super że waleczna Hanusia - wszystkim pokazała jak sie walczy:happy:

oj oj oj --już nie pamiętam:szok: muszem doczytać:-D

reklama
katrina ja polecam np. leczo. Szybkie a przede wszystkim smaczne. Albo np. jako przystawkę babeczki pomidorowe. Też w miarę proste ale bardziej czasochłonnne. Dobra jest też sałatka z kurczakiem z m.in. brokułami i kalafiorem. No i też prosta. Jak chcesz przepisy to nie ma sprawy ;-) Pozdrawiam

hej

misiarska - o to to to! Leczo - specjalnie kupiłam składniki, dzięki;-)

Majqa - chłop jak dąb - niech się zdrowo chowa:tak: Gratulacje- spisałaś się cudownie - Adasiu witamy na świecie

Podczytam to poodpisuje - Na razie próbuje złapać oddech...Komunijne ciuchy prawie skompletowane - męża jeszcze trzeba ubrać i mnie jakiś blezerek by się przydał ale to się zobaczy...

Wisieńka - chyba się nie dowiem czemu masz mieć tą cesarkę....:sorry2:

witam
Majqa
- Gratuluje , niech synek zdrowo rosnie
Zuz-Inka, weroniczko widze, ze mieszkamy bardzo blisko siebie, ja mieszkam pomiedzy Tarnowem a Nowym Saczem
misiarska czy Ty tez mieszkasz w tych okolicach?
mama sprawa ze suszarką zakończona, na szczescie pozytywnie,
nowa suszarko do ciuchów jest, działa, ubezpieczenie za nią zapałciło

Ja tak na szybkiego bo ostatnio zawrót głowy mam,
mam 9 piesków labradorów, mają 6 tyg, czarne i czekolady,
ogłosiłam je do sprzedania, w ciągu dnia
wszystkie zamówione, teraz sie umawiaja i je odbierają
ide bo dzieci mnie wołają

Ostatnia edycja:
Hejka dziewuszyska się pochowaly a Katrina sie gosci.
Przepraszam was za brak polskich znakow ale odebralam komputer z naprawy i nie moge sobie poradzic z klawiatura - jest tylko angielska a juz zmienialam w opcjach:baffled: Na starym mi dziala jak nalezy..........

Weroniczka a jak Haniulka? U nas ostatnio przewija się temat imienia dla malutkiej i pojawiło się Hannah - ja nie mowie ze nie ale jakos nic mi na dobre nie podpasowalo. Leje u nas jak nie wiem, a D pojechal po dzieci do polskiej szkoly. Ja zaraz wstawie kurczaki i zrobie mizerie - prosto i smacznie bo u nas strasznie dzieci wybrzydzaja - a zwlaszcza Dominik.

Zuza - pomysl z klasami jakis totalny kosmos - moze czas na zmiane szkoly? A oczko Ani sie zagoilo to sie cieszyc - ja cie podziwiam bo ja bym zwariowala ze strachu - boje sie operacji a jesli chodzi o dzieci to w ogole....:sorry:

Pozdrawiam i znikam, bo deprecha daje znac, kryzys malzenski tez i lepeij nie bede wam tu smucic bo nic to nie da.

Witam i dziękuję za gratulacje :-)

No niestety poród bardzo bolesny i dosyć długi jak na czwarty raz :/ Ale w sumie akcja na fotelu poszła sprawnie. Młody ma kolki już co mnie zdziwiło, że tak wcześnie. Daję mu espumisan i jest w miarę ok. Dziewczyny i Maruś zachwycone braciszkiem. Niestety organizacja dnia rozwalona na amen. Muszę to pomału ogarnąć. Dobrze, że mąż kąpie starszaki bo nie dałabym sobie rady :/. Po porodzie byłam strasznie słaba i strasznie bolało mnie tam w środku ale pękłam tylko na 2 szwy a wewnątrz bez naruszenia. Lekarz nawet powiedział, że idealnie współpracowałam z położną :-). No nic uciekam spać póki mały śpi.

reklama
witajcie niedzielnie

Bedi - ano, poimprezowaliśmy trochę, przykro kochana czytać, że u Was znów nie za wesoło, trzymaj się mamusiu, głowa do góry i oby było lepiej, a nam możesz się wyżalić, jeśli tylko Tobie to pomoże i ulży, to pisz ile wlezie,

Majqa - najważniejsze, że synek juz jest z Wami i masz juz poród za sobą,

Do góry