reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
melduje się po imprezie - goście pojechali i nastała cisza:sorry: Moja Hanka z tego powodu się bardzo smuci:-( Pogoda popsuła nam szyki bo nastawiłam się na grilla i świętowanie na świeżym powietrzu. Grill był ale na ganku, obsługiwany przez brata i emka. W piątek walczyłam z pieczeniem i wszystko mi się waliło...Dzieciaki zawarły jakiś pakt przeciwko mamie i wyły cały dzień, a ja myślałam że zwariuje, na szczęście pomimo wpadek efekt końcowy udany;-)

Hana - Jasiek sprawuje się dobrze, czasami marudzi bo chyba zaczynają go drażnić dziąsełka, ale generalnie nie mogę na niego narzekać, dużo śpi, wieczorem sam zasypia. Dziewczynki go uwielbiają, tulą i całują.
A nie pisałam Wam - Jasiek waży już 8 kilo:szok: pielęgniarka była w szoku zresztą ja też jestem - bo jest tylko na piersi , póki co udaje się bez dokarmiania;-)
majqa - fajnie że już jesteście w domku - obyś szybko ogarnęła się ze swoją gromadką, ale myślę że to kwestia czasu i dasz radę ze wszystkim &&&&&
Weroniczka - fajna rada z tym kakao - wypróbuję przy najbliższej okazji:tak:
Bedismall - potrząśnij mężulkiem żeby lepiej się sprawował;-) jak przygotowania do komunii?
misiarska - wrzuć przepis na te babeczki pomidorowe:tak:
mama - dobrze, że z piesiulkiem już lepiej:-)

miłego wieczorku, pozdrawiam wszystkie Was babeczki

reklama
witajcie kochane :)

my byliśmy całe popołudnie w Poznaniu na Malcie..tam jest jezioro Maltańskie i cała masa atrakcji-->tor saneczkowy,narty,pontony do zjeżdżania,place zabaw dla dzieci,kawiarnie nad jeziorkiem ,plac linowy iiitttd;)
a że dziś i wczoraj była akcja za pół ceny to trochę skorzystaliśmy bo w większości wejściówki były za połowę ceny ;)

także ja z D. a Tom z Z. zjeżdżaliśmy na torze saneczkowym byliśmy jeszcze ze znajomymi--> jedni mają 3 chłopców a drudzy parkę jak my--> także dzieci cała masa..my zadowoleni bo Oni hasali a my z kawę i piwem na słonku..
potem lody i do domu.
przemiły dzień po prostu:)

teraz dzieci padły a ja do Was wlatuję dać znak życia.

buziaki kochane ;)

Majqa
najważniejsze,że już Adaśko jest z Wami ..teraz Ty dzielna kobietko dochodź do siebie .

Patik
dziękuję ;)
tak,nasz przyjaciel już dobrze się czuje.
a u Ciebie wszystko się udało więc si ;) dzieci czasem mają taki dzień przeciwko nam :sorry:

Bedii
mam nadzieję ,że deprecha pojdzie won!!!!

Hana
cudnie,że wleciałaś :tak::-)

do jutra kochane ;)pozdrawiam .

Witajcie.
Mnie pewnie już nie pamiętacie, bo ledwo się pojawiłam a już znikłam.
Mamy problemy zdrowotne z naszym synkiem. W tamtym tygodniu leżał w szpitalu. Jutro jadę na dodatkową wizytę, ale nie jest dobrze:-( Jest podejrzenie o refluks żołądkowy, a morfologia też do d...
Ja całe prawie dnie ryczę i myślę o najgorszym. Jestem załamana. Zobaczę co mi jutro powiedzą, jak wyjdą badania. Wybaczcie ale niewiem kiedy zacznę regularnie tu zaglądać:-(

Majqa gratulacje

agapa - zdrowia dla synka

Była dzisiaj położna u Adasia i zważyła go : 4560g (waga w dniu wypisu 4140g) :-)

Ja już śmigam prawie że na pełnych obrotach. Trochę lepiej z organizacją bo Maruś to Anioł po prostu. Nie jest zazdrosny, jak karmię małego to patrzy i nie przeszkadza albo idzie się bawić/oglądać bajeczkę. Super dziecko! Adasiowi kropelki pomagają - jest dużo spokojniejszy uff.

Pozdrawiam wszystkie

Dzień dobry!

agapa- zdrówka dla synka! melduj co na wizycie...
Majqa - super, że młodszy braciszek tak dobrze się sprawuje:) Adaś ładnie przybiera:tak: Mój Jasiek też na kropelkach, czasami odstawiam na 2 karmienia ale zaraz widać że kłopoty brzuszkowe wracają:baffled:

Zabrałam się dzisiaj za ćwiczenia z Ewą Chodakowską - i dowiedziałam się prawdy o sobie:zawstydzona/y: moja kondycja jest do bani:sorry: nie dałam rady wykonywać wszystkich powtórzeń bo nogi mi się trzęsły z wysiłku jak galarety:-D Jak nie stracę zapału to jutro znowu spróbuję

Zbieram się na podwórko z dzieciaczkami, choć szczerze mówiąc widząc co jest za oknem to w ogóle mi się nie chce:baffled: kto ukradł znowu słońce????

Melduje sie i ja!
Marysia ma takie 37,3 w czwartek szczepilam. Nie wiem czy od tego czy jakies dziadostwo sie rozwija. Musze jutro torta zrobic bo sie mi na roczek ludzie zapowiedzieli...alez to zlecialo :szok:
Krzys nadal przygotowania do Komunii
Po za tym bez zmian

Przeczytalam wszystko ale jakos weny brak wybaczcie:sorry:

Pozdrawiam i znikam:-)

Witajcie Kochane... niedługo całkiem wypadne z obiegu..:no: forumowego...

mija 3,5tygodnia jak ospa u nas siedzi..... od zeszłego poniedziałku mam Brunon.. i najgorzej biedaczek przechodzi... dopiero wczoraj pojawiły się strupki a tak to ciągle rany!!! no i Rafał przez pierwsze 4dni mdlał przy smarowaniu kropek miał ponad 38,5... jeszcze 2 dni i wypuszcze ich z domu.... Bruna przetrzymam do piątku bo ma na buzi pełno strupków...

a mielismy byc teraz w Szklarskiej:wściekła/y: wyjazd przełożony na 23maja na tydzien pojedziemy...

Majqa GRATULACJE! ADAŚ DORODNY SYNEK, NIECH ZDROWO ROŚNIE A TY JAK NAJSZYBCIEJ WRACAJ DO PIONU:-)

BUZIAKI I POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WIELODZIETNYCH:-)

reklama
Do góry