reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
melduje się po imprezie - goście pojechali i nastała cisza:sorry: Moja Hanka z tego powodu się bardzo smuci:-( Pogoda popsuła nam szyki bo nastawiłam się na grilla i świętowanie na świeżym powietrzu. Grill był ale na ganku, obsługiwany przez brata i emka. W piątek walczyłam z pieczeniem i wszystko mi się waliło...Dzieciaki zawarły jakiś pakt przeciwko mamie i wyły cały dzień, a ja myślałam że zwariuje, na szczęście pomimo wpadek efekt końcowy udany;-)

Hana - Jasiek sprawuje się dobrze, czasami marudzi bo chyba zaczynają go drażnić dziąsełka, ale generalnie nie mogę na niego narzekać, dużo śpi, wieczorem sam zasypia. Dziewczynki go uwielbiają, tulą i całują.
A nie pisałam Wam - Jasiek waży już 8 kilo:szok: pielęgniarka była w szoku zresztą ja też jestem - bo jest tylko na piersi , póki co udaje się bez dokarmiania;-)
majqa - fajnie że już jesteście w domku - obyś szybko ogarnęła się ze swoją gromadką, ale myślę że to kwestia czasu i dasz radę ze wszystkim &&&&&
Weroniczka - fajna rada z tym kakao - wypróbuję przy najbliższej okazji:tak:
Bedismall - potrząśnij mężulkiem żeby lepiej się sprawował;-) jak przygotowania do komunii?
misiarska - wrzuć przepis na te babeczki pomidorowe:tak:
mama - dobrze, że z piesiulkiem już lepiej:-)

miłego wieczorku, pozdrawiam wszystkie Was babeczki

reklama
witajcie kochane :)

my byliśmy całe popołudnie w Poznaniu na Malcie..tam jest jezioro Maltańskie i cała masa atrakcji-->tor saneczkowy,narty,pontony do zjeżdżania,place zabaw dla dzieci,kawiarnie nad jeziorkiem ,plac linowy iiitttd;)
a że dziś i wczoraj była akcja za pół ceny to trochę skorzystaliśmy bo w większości wejściówki były za połowę ceny ;)

także ja z D. a Tom z Z. zjeżdżaliśmy na torze saneczkowym byliśmy jeszcze ze znajomymi--> jedni mają 3 chłopców a drudzy parkę jak my--> także dzieci cała masa..my zadowoleni bo Oni hasali a my z kawę i piwem na słonku..
potem lody i do domu.
przemiły dzień po prostu:)

teraz dzieci padły a ja do Was wlatuję dać znak życia.

buziaki kochane ;)

Majqa
najważniejsze,że już Adaśko jest z Wami ..teraz Ty dzielna kobietko dochodź do siebie .

Patik
dziękuję ;)
tak,nasz przyjaciel już dobrze się czuje.
a u Ciebie wszystko się udało więc si ;) dzieci czasem mają taki dzień przeciwko nam :sorry:

Bedii
mam nadzieję ,że deprecha pojdzie won!!!!

Hana
cudnie,że wleciałaś :tak::-)

do jutra kochane ;)pozdrawiam .

Witajcie.
Mnie pewnie już nie pamiętacie, bo ledwo się pojawiłam a już znikłam.
Mamy problemy zdrowotne z naszym synkiem. W tamtym tygodniu leżał w szpitalu. Jutro jadę na dodatkową wizytę, ale nie jest dobrze:-( Jest podejrzenie o refluks żołądkowy, a morfologia też do d...
Ja całe prawie dnie ryczę i myślę o najgorszym. Jestem załamana. Zobaczę co mi jutro powiedzą, jak wyjdą badania. Wybaczcie ale niewiem kiedy zacznę regularnie tu zaglądać:-(

Majqa gratulacje

agapa - zdrowia dla synka

Była dzisiaj położna u Adasia i zważyła go : 4560g (waga w dniu wypisu 4140g) :-)

Ja już śmigam prawie że na pełnych obrotach. Trochę lepiej z organizacją bo Maruś to Anioł po prostu. Nie jest zazdrosny, jak karmię małego to patrzy i nie przeszkadza albo idzie się bawić/oglądać bajeczkę. Super dziecko! Adasiowi kropelki pomagają - jest dużo spokojniejszy uff.

Pozdrawiam wszystkie

Dzień dobry!

agapa- zdrówka dla synka! melduj co na wizycie...
Majqa - super, że młodszy braciszek tak dobrze się sprawuje:) Adaś ładnie przybiera:tak: Mój Jasiek też na kropelkach, czasami odstawiam na 2 karmienia ale zaraz widać że kłopoty brzuszkowe wracają:baffled:

Zabrałam się dzisiaj za ćwiczenia z Ewą Chodakowską - i dowiedziałam się prawdy o sobie:zawstydzona/y: moja kondycja jest do bani:sorry: nie dałam rady wykonywać wszystkich powtórzeń bo nogi mi się trzęsły z wysiłku jak galarety:-D Jak nie stracę zapału to jutro znowu spróbuję

Zbieram się na podwórko z dzieciaczkami, choć szczerze mówiąc widząc co jest za oknem to w ogóle mi się nie chce:baffled: kto ukradł znowu słońce????

Melduje sie i ja!
Marysia ma takie 37,3 w czwartek szczepilam. Nie wiem czy od tego czy jakies dziadostwo sie rozwija. Musze jutro torta zrobic bo sie mi na roczek ludzie zapowiedzieli...alez to zlecialo :szok:
Krzys nadal przygotowania do Komunii
Po za tym bez zmian

Przeczytalam wszystko ale jakos weny brak wybaczcie:sorry:

Pozdrawiam i znikam:-)

Witajcie Kochane... niedługo całkiem wypadne z obiegu..:no: forumowego...

mija 3,5tygodnia jak ospa u nas siedzi..... od zeszłego poniedziałku mam Brunon.. i najgorzej biedaczek przechodzi... dopiero wczoraj pojawiły się strupki a tak to ciągle rany!!! no i Rafał przez pierwsze 4dni mdlał przy smarowaniu kropek miał ponad 38,5... jeszcze 2 dni i wypuszcze ich z domu.... Bruna przetrzymam do piątku bo ma na buzi pełno strupków...

a mielismy byc teraz w Szklarskiej:wściekła/y: wyjazd przełożony na 23maja na tydzien pojedziemy...

Majqa GRATULACJE! ADAŚ DORODNY SYNEK, NIECH ZDROWO ROŚNIE A TY JAK NAJSZYBCIEJ WRACAJ DO PIONU:-)

BUZIAKI I POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WIELODZIETNYCH:-)

reklama
Do góry