reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hejka!
Przeczytalam wszystko a teraz sprawdzian co zapamietalam

Majqa no kochana wspolczuje i rozumiem ale jak sie juz Maluszek zdecyduje to mam nadzieje ze to bedzie porod ekspres i tego Ci zycze. Czekamy na wiesci z porodowki!!!

Bedi nie zazdroszcze problemow z pecherzem, czesta przypadlosc w ciazy, na szczescie mnie ominela. Szybkiego pozbycia sie klopotu &&&

Mamo jak Bono? Lepiej mu juz?

Sempe no to Ci sie hurt ospy trafil:dry: Moje starszaki Ania i Krzys mieli, mlodsi nie

Weroniczka to super ze Hanusia lepiej oby tak dalej!

Wisienko to Ci smutno:-( bez meza. Obys bez przygod dotrwala do CC i powrotu M

Pawimi jak zwykle imprezowa :-D;-)

Kate to Ty tez slomiana wdowa jak ja!

Mam nadzieje ze nic nie pominelam a jesli tak to z gory przepraszam i pozdrawiam

A ja w piatek poleglam. Najpierw zaczela bolec mnie glowa, potem zaczelo mi byc zimno a potem juz tylko gorzej. Na szczescie maz przyjechal wczesniej wiec ja myk do lozka i przelezalam 3 dni. Milo by bylo bo M dbal, donosil herbate, kanapki, rosolek...tylko czulam sie paskudnie. W glowie lomot, w gardle stado zyletek a rece i nogi sztywne. Grypa jak nic. Dzis juz dobrze M rano pojechal. Wczoraj byl jeszcze z Ania u okulisty. Po operacji super szczatkowy kont zeza ale oko jeszcze troche urosnie wiec sie powinno wyrownac. Oko slicznie zagojone.

Pozdrawiam:-):-):-)

hej
Patik80 do pomocy mam najstarszego syna, duzo mi pomaga, nie za chetnie ale pomaga
mama biedny Bono, oby było lepiej, pogłaskaj Bonusa ode mnie
Zuz-Inka tak ja tez jestem słomiana wdowa, co zrobic takie życie i widze, ze blisko siebie miszkamy,
ja tez jestem z małopolski
Pawini, super, ze tak sie ze znajmonymi spotykacie, poimprezujecie,
taki reklas po całym tygodniu, widze, ze mieszkasz w USA, jak moge zapytac w jakim mieście?
a ja dzisiaj miałam cały dzien zalatany, troche spraw pozałatwiałam,
zakupy, telefony, dzieci i nawet nie wiem kiedy dzien przeleciał,
jutro musz jechac do sklepu odebrac suszarke, tez pewno pól dnia mi to zajmie

witajcie

Mamusia - z ząbkami to ja już sama zgłupiałam, bo.. niby nie widzę, żeby jakis nastepny sie pchał do wyjścia, ale zawartość pampersów sugeruje, że tak jest, poza tym od wczoraj Kuba ma katar, a on najczęściej "łapie" go przy wychodzeniu zęba.
Zobaczymy - muszą wyjść, nie ma wyjścia, tylko nie wiadomo kiedy które.

Zuzia -z tego co pamiętam, to Alinka po dwójkach miała przerwę i dopiero za chwile wychodziły czwórki i trójki, ale tak jak pisałam, pewne symptomy jednak mogą świadczyć o tym, że niekoniecznie.

hej
Katrina u mnie dzieci jakos szybko mają zęby, ale różnie się im przebijają, niektóre nawet nie wiem kiedy, a 4 to
chyba wycinaja im sie z 2 miesiące
mama jak Bono po nocce, lepiej???
Zuz-Inka ja mieszkam dokładnie 38 km od Nowego Sacza, moja mama mieszka w N. Saczu, dzisiaj jade własnie do N Sacza na zakupy, gdzie dokładnie mieszkasz, moze mieszakmy bardzo blisko

Zuz-inka i Kate: widzę, że tak jak Wy jestem słomianą wdową:) Mój mąż zjawia się tylko co drugi weekend.
Mama, oby z Bono było lepiej.
Dziś mam nienajlepszy dzień. Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Mieszkam w Piwnicznej, pochodze z Limanowej :-)

Po poludniu smigam na zebranie do Ani jakas sprawa nadzwyczajna obecnosc obowiazkowa :szok: musze wziasc Marysie ze soba bo z kim zostawie

Potem sie odezwe

Do góry