reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Bedismall, Weroniczko ja tez ze wszystkim jestem sama,
M ciagle pracuje za granicą, w Pl jest tylko w weekend,
ale zawsze jest wtedy cos do zrobienia, , tak, ze wszytsko na mojej głowie

Ja własnie siedzę i obmyślam menu. I normalnie już mi łeb od tego peka :baffled::baffled::baffled::baffled: A jeszcze bardziej będzie bolał jak zrobie listę zakupów i będe musiał za wszystko zapłacić :confused::confused::confused::confused::confused:

witam:-)
Weroniczka - ale się cieszę że Hanusia tak dobrze się miewa - oby tak dalej! weny twórczej życzę, dużo siły i super promocji w sklepach:tak: ja muszę pomyśleć nad wypiekami na urodzinki Hanki i całą resztą - wprawdzie ma dopiero 5 maja, ale gości zapraszamy w ten weekend bo emek nie będzie miał potem wolnego.
kate, Bedismall - powodzenia w organizacji! może jak mężowie nie mogą to ktoś inny znajdzie się do pomocy?
sempe - zdrówka dla dzieciaczków - jest szansa że do majówki wyzdrowieją?
katrina - to rzadko się widzisz z córką:sorry2: tak to jest jak pociechy dorastają...
majqa - &&&&& może synek już po drugiej stronie, co?
mama - czytam o Twoim ogrodzie i czuję że się śmiejesz od ucha do ucha z tej radości:tak: u nas na podwórku też się zmienia, mniej spektakularnie, ale trawka rośnie, a krzaczki puszczają listki, lada moment będzie zielono:tak:
Wisieńka - oby ten czas bez emka minął spokojnie &&&&

za nami kolejny słoneczny dzień, powyciągaliśmy w końcu rowerki dla dzieci, hulajnogę, emek rozłożył trampolinę, jest mała zjeżdżalnia, więc dziewczyny mają zajęcie.Sama dzisiaj poskakałam na trampolinie;-) super sprawa - tyle, że moje piersi pełne mleka tych szaleństw nie akceptują:-D

witam sie i ja po dluzszym milczeniu, widzialam ze juz mnie kilka babek nawolywalo wiec czuje sie w obowiazku ujawnienia znakow zycia ;-) Cos tam trolowalam cichaczem ale co rozpedzilam sie ze napisze kilka slow to musialam wracac do zajec. Oczywiscie ze w ten miniony weekend imprezowalismy jak zwykle. Mielismy gosci - kuzynostwo mojego meza ktorzy spedzili z nami sobote i niedziele. Stanelam na glowie jak na prawdziwa burzujska pania domu przystalo i odwalilam dwudniowe menu podejzewam podobnej rangi jak Weroniczka obmysla na komunie :-D az maz stwierdzil ze chyba przesadzilam z iloscia i rozmaitoscia jedzenia chociaz on lubi sobie pojesc.
No ale dosc przechwalania sie, w niedziele wieczor bylam tak padnieta ze zasnelam o 20 na kanapie. Dzisiaj mnie jeszcze nogi bola ze stania przy garach.

Czytalam o malej bohaterce, niesamowite jest dzialanie Tego na gorze no i sila modlitwy, bo wiele ludzi zjednoczyl w modlitwach za ta mala istotke. Wierze ze bedzie dobrze, widzialam jej fotke - sliczna jest i wyglada na spora wieksza niz pewnie jest w rzeczywisci.

Sempe - noz kurcze to jakas plaga egipska ta ospa :sorry2: zycze zdrowia!!!

Mamusiu - ogrod jest, kwiatki sa to i rogal na Twojej "twarzy" przyklejony na stale :-D
Bedi - dobrze ze jestes i kurcze...no nie wierze ze to juz, juz....a Majqa to juz kompletnie na sekundach leci :szok:
Katrina no niestety znam to uczucie bycia daleko od doroslego dziecia, nic przyjemnego ale coz, takie to zycie.
Patik - synek cudowny, nie porozbijaj tych pojemnikow na mleko :-D i widze ze wy tez wiosna sie cieszycie na calego. A u mnie pogoda psikusa zrobila i w piatek sypal snieg...tak, po dniach fajnego juz ciepla temp. spadla do minus 3 stopnie i bylo paskudnie. Na szczescie dzis ciepelko powrocilo. Mam nadzieje ze juz zostanie bo w drugiej polowie kwietnia to my zwykle juz lodkujemy w jeziorze a nie odsniezamy chodniki przed domem.
Hana, madlen - pozdrowionka no i witam tez nowe mamusie.
Lece sobie piwko zapodac po ciezkim poniedzialku i jakies zatyczki do uszow bo syn na saksofonie cwiczy ha ha

jestem ..
przyjaciel mi sie pochorował :-(wczoraj pod wieczór Bono dostał biegunki...w nocy doszły wymioty + biegunka a rano to już sama żółć i biegunka z krwią ....:szok:
masakrycznie się bałam o Niego ,tak bardzo Go kocham!!!!
rano pojechałam do apteki po stoperan ,ale tego psiakom dawać nie wolno ...weterynarz dopiero od 12 przyjmuje..a ja na 10 miałam klientkę na pedi i drugą na zabieg...
więc pojechałam i po 14 wyjechałam z pracy ..szybko do domu po Bono i do weterynarza..wcześniej zadzwoniłam ,powiedziałam jakie objawy i babeczka była gotowa na naszą wizytę ---> dostał 3 zastrzyki i ciut odżył bo po powrocie wypił 2 miski wody..teraz śpi wymęczony..
mój kochany biedaczek ;(

pisałam też smski do EWUNIAF--> nie jest w szpitalu ,ale średnio się czuje...jak tylko da radę to wleci do nas na bb...tymczasem wszystkie nas pozdrawia;)

Pawimi,Bedii
tak ,tak ,u mnie rogal jak tylko moge na ogrodzie podziergać :-)

Katrina
jak ząbki?:-p

Hana
????:sorry2:

Kate
Ty sama ,ale świetnie dajesz sobie radę ..tak jak nasza Zuzinka -->bo Wy jeden charakter jesteście :tak:

Sempe
mówisz,że padłas po koncercie czy ...na koncercie ??:-D

Majqa
?????????????????:szok::-D czyżby czyżyk ????:-p

idę ryć w szafkach za słodkim --->@ posiadam :-D

Ostatnia edycja:
A do mnie to już nic mamusiu tak?:cool::cool::cool:

Biedny Bono. Oby już mu było lepiej.

Pawimi sytuacja z Hanią dała nam " pokaz" jak wielką siła jest modlitwa. To było niesamowite doświadczenie. W każdym wymiarze. A Hania dziś była karmiona piersią :-) :-) Taka to dzielna babeczka ;-)
Patik menu już prawie całe mam. Tylko mam jeszcze dylemat jaka zupę no i na przystawkę będzie sałatka z mieszaniny sałat, z pomidorami suszonymi domowej roboty szynką parmeńską. I to chyba dzieciom nie bardzo spasuje więc może dla nich coś innego zrobić. Jak myślicie?

Weroniczka
;-)
jak tak Twoja ?? zdrowi ?
baaardzo sie cieszę ,że Hanusia daje radę ..a jak już na (.)(.) jest to teraz nabierze ciałka ;))

Pawimi
Ty to imprezowa babka jesteś ;)

Patik,Madlen???

Wisieńka
jak tam po wyjeździe Pawła?

Moja familia zdrowa :-) Młode oglądają dobranockę a małż w pracy. Zaraz kładę do spania dzieciaczki i wyciągam maszynę do szycia bo mam kilka rzeczy do przeróbki ;-)

reklama
no mi by sie przydało parę rzeczy zmniejszyć ,ale nie znam tu dobrej krawcowej..
moj krasnale własnie poszły do góry ogarnąć pokoje i zaraz do spania.
dobrze,że są zdrowi...moje też narazie...piszę narazie bo u Zu w szkole panuje jelitówka ..oby nie złapała:eek:

Do góry